Овом примитивцу дефинитивно није место у Скупштини: Ђилас отворено признао да га обезбеђење спречило да бије друге посланике (ВИДЕО)

Фото: 24sedam.rs

Драган Ђилас је отворено признао да га је само скупштинско обезбеђење спречило да напада и бије друге посланике.

Три дана само је прошло од када је тајкун и вођа НАТО опозиције Драган Ђилас постао коловођа хаоса у Скупштини Србије када је бесрамно псовао политичке противнике.

Толико му је било довољно да се појави у јавности, наравно на тајкунској телевизији, и да говори о циркусу који је направио.

Пошто је псовао као кочијаш, а није имао понашање народног посланика, водитељку је интересовало да ли је баш морало да дође до такве његове реакције.

– Ја реагујем како се реагује у таквој ситуацији. Па требало је другачије да реагујем на такве ствари, али је био кордон између нас па нисам могао – рекао је тајкун Ђилас.

Вођа НАТО опозиције овом опаском алудирао је да је хтео да бије друге народне посланике, а та опаска није прошла незапажено ни код водитељке која га је питала баш то, да ли је требало да се бије.

– Па не, најбоље је кад ми неко каже то што ми каже, а ја да му кажем то није пристојно. И верујте ми, следећи пут кад то буде урадио… Спречавао ме је кордон да могу да приђем – одговорио је тајкун.

Дакле, Драган Ђилас је отворено признао да га је само скупштинско обезбеђење спречило да напада и бије друге посланике.

И, наравно, сада, као сваки насилник, криви друге за своје насилничко понашање, а никада не полази од себе.

После оваквих испада, псовања и претњи батинама, оваквом примитивцу дефинтивно није место у Скупштини.

Подсетимо, Тајкун Драган Ђилас, коловођа хаоса у Скупштини Србије бесрамно је псовао политичке противнике, и новоизабране посланике владајуће већине у српском парламенту.

То се врло јасно може видети на снимку из Парламента а на коме се на основу Ђиласове гестикулације јасно може закључити да говори „Мрш у пи**у материну, ј***м ти матер“.

А да је Ђилас насилник познато је и од раније, када је претио полицајцу који му је писао казну или када је насрнуо на свог бившег таста и претио бившој супрузи.

И ту није био крај његовом насилничком понашању, па је приликом једног насилног протеста који је сам организовао насрнуо на недужне студенте желећи да се обрачуна са њима.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакПрезентација кредитних линија Развојног фонда Војводине у уторак у Кули
Следећаи чланакПринудно исељење Музеја аутомобила: Иза свега се крије жеља да се изгради нова зграда и напуне џепови!?

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here