Идеолошки вођа европских „Зелених“ педофил: На овог манијака се угледају Веселиновић и Лазовић!

Фото: Profimedia/ATA images

Манијак Црвени Дени политички је узор Веселиновића и Лазовића, али и осталих домаћих несрећника који сарађују заједно са њима у оквиру листе „Насиљем против Србије“

Француско-немачки политичар Данијел Kон Бендит, познат као организатор демонстрација у Паризу 1968. године имао је надимак Црвени Дени.

Нешто касније, након тих демонстрација, Дени је постао утицајан леволиберални политичар, вишедеценијски посланик у Европском парламенту, где је био копредседник парламентарне коалиције „Зелених“ и Европске слободарске алијансе.

Овај човек представља икону модерне европске либералне левице. Оно што је шокирало многе јесте оно што је Црвени Дени написао у аутобиографији „Велики базар“ из 1975. године.

Иако су многи у том периоду мислили да је реч о клевети, како би му наштетили неки његови противници, то није било тачно.

Он је сам то написао у својој аутобиографији, и то се и данас може показати и доказати.

Велика већина грађана, али и политичара остала је шокирана Бенедитовим исказима у књизи, али један део је ипак остао имун на то.

Том делу политичара припада и Виола фон Kрамон, као и остатак дела европских „Зелених“, али и присталице листе „Насиљем против Србије“ Добрица Веселиновић и Радомир Лазовић.

Педофил као идол политичара листе „Насиљем против Србије“
Управо је овај манијак Црвени Дени политички узор Веселиновића и Лазовића, али и осталих домаћих несрећника који сарађују заједно са њима у оквиру листе „Насиљем против Србије“.

Потпуно је јасно да су се „нашли на истим таласним дужинама“ са Виолом фон Kрамон, пошто им је политички отац исти – педофил Црвени Дени.

Зато и не чуди чињеница што су присталице листе „Насиљем против Србије“ недавно отрчали код Виоле фон Kрамон како би се жалили на своју земљу и тражили санкције за Србију.

Овај вишедеценијски посланик у Европском парламенту, повезао је домаће несрећнике и део данашњих посланика у Европском парламенту, па заједнички раде на уништавању свих оних политичких страна које се не слажу са њиховом политиком.

Kукали у Стразбуру на Србију
Присталице листе „Насиљем против Србије“ једва су чекале позив у Стразбур како би кукали на Србију и жалили се Виоли фон Kрамон.

Мариника Тепић, Павле Грбовић, Радомир Лазовић и Небојша Зеленовић „отрчали“ су у Стразбур.

Тамо су се жалили Виоли на изборе у Србији, на исте изборе које су они захтевали.

Наравно, када су неславно прошли на изборима, једино што им је остало јесте да иду и да се жале истим оним политичарима који желе да ослабе Србију.

А ко би се нормалан слагао са политиком педофила, и ко уопште нормалан може да има за идола човека који тако пише о малој деци. Могу само они који немају никакав политички програм и они који на све друге начине покушавају да се домогну власти, а не на изборима пошто тамо немају никакве шансе.

Управо такви су и „наши“ „Зелени али и остатак листе „Насиљем против Србије“ који уласком у коалицију са Лазовићем и Веселиновићем директно подржавају овог педофила и тиме га и они прећутно присвајају за свог политичког идола.

Управо такви људи су помислили да могу да кроје судбину Србије, тако што ће се жалити оном делу Европског парламента који исто као и они, у овог педофила гледају као у оца.

Извор:  24sedam.rs

Претходни чланакОпозициони аналитичар сахранио ђиласовце – Опозиција би на поновљеним изборима у Београду имала још мање гласова! (ВИДЕО)
Следећаи чланакКадети кошаркашког клуба „Jaffa-All Stars“ међу првих шест екипа у Војводини

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here