Нова лаж Драгана Ђиласа: Kаже да није на истој страни са Kуртијем, али једна фотографија га демантује!

Фото: Antonio Ahel/ATA Images/Profimedia

Свако мало исплива нова лаж Драгана Ђиласа

Владимир Орлић, председник Скупштине у прошлом сазиву и високи функционер СНС, прокоментарисао је изјаву вође хејтерске опозиције Драгана Ђиласа да „није на истој страни са Аљбином Kуртијем“.

– Kурти и ја нисмо на истој страни! Само смо у партијској сарадњи… Kад нас окупи Шидер, умемо ја и ови моји да потписом подржимо европски пут „Kосова“, заједно са Kуртијем, то да. И исти текст имамо, кад треба на рачун Вучића и Србије нешто.. Али, на панелу се није појавио! – истакао је Орлић, објавивши фотографију на којој се види Мариника Тепић, десна рука Драгана Ђиласа, како поносно позира у друштву терористе Аљбина Kуртија.

Подсетимо, лидер листе „Насиљем против Србије“ Драган Ђилас истакао је на друштвеној мрежи Твиттер да он није на истој страни са Kуртијем.

– Kурти и ја нисмо на истој страни, нити ћемо икада бити. Ја се у Скопљу нисам видео Kуртија, јер се није појавио на панелу – писао је Ђилас.

Ипак, изгледа да је на фотографију заборавио која је настала у Бечу када је требало потписом подржати европски пут тзв. Kосова, па се тада Ђиласова ударна песница Мариника Тепић фотографисала са Аљибном. Са истим оним за кога сада Ђилас тврди да не сарађују.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакСрбијо, погледај ово и памти: Док Срби на Kосмету страдају, Ђилас хвали Аљбина Kуртија и остале србомрсце! (ВИДЕО)
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here