Сада је све много јасније: Ђиласов и Мариникин пајтос разрешио дилему зашто резолуција ЕП: „Вучић једини у Европи није увео санкције Русији“

Фото: 24sedam.rs

Ментор листе „Насиљем против Србије“ хоће да пукне од муке

Председник Одбора за спољне послове немачког Бундестага Михаел Рот најоштрије је ударио по председнику Србије Александру Вучићу, окрививши га за транспарент и руске заставе којима су махали навијачи Црвене звезде.

– Међу бројним руским заставама, којима су махали навијачи ФK Црвена звезда Београд, налазио се огроман плакат: „Срби+Руси брац́а заувек“. ЕУ и САД треба коначно да схвати да фудбалске хулигане, антизападне таблоиде + ТВ станице не контролише Русија, вец́ сам Вучиц́ – написао је он на платформи Икс.

Рот, који је иначе пајтос вође листе „Насиљем против Србије“ Драгана Ђиласа и Маринике Тепић, на овај начин разјаснио је због чега је заправо донета резолуција Европског парламента о изборима у Србији.

Наиме, разлог је што председник Србије Александар Вучић једини у Европи није увео санкције Русији и није забранио Србима да воле Русију, а Рот је својом објавом практично поручио: Вучићу то никада нећемо опростити, зато ударамо на њега свим средствима!

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакУченици Гимназије ,,Петро Кузмјак“ отпутовали у Италију у оквиру Ерасмус плус програма
Следећаи чланакИдеолог Драгана Ђиласа очајан: Срби на Kосову и Метохији верују Вучићу, а не Kуртију!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here