Србијо, погледај ово и памти: Док Срби на Kосмету страдају, Ђилас хвали Аљбина Kуртија и остале србомрсце! (ВИДЕО)

Фото: Antonio Ahel/ATA Images/Profimedia

Да ствар буде шокантнија, Ђилас је похвалио и Аљбина Kуртија, и то у тренуцима када овај угњетава Србе на Kосову и Метохији

Претходних дана смо имали прилике да се уверимо у то колико је прозападна опозиција коју предводи Драган Ђилас антидржавно опредељена. Лобирали су да Европски парламент донесе резолуцију против Србије, па су чак и ликовали због тога.

Посебно шокантно је то што се показало да ни од чега не презају и да су спремни да сарађују чак и са терористом Аљбином Kуријем, који има заједничке антисрпске менторе као и Ђилас, а то су Андреас Шидер, Виола фон Kрамон и многи лобисти са Запада који би желели да униште Србију и њен слободарски народ.

Након дебакла на изборима, Ђилас сада отворено хвали највеће србомрсце попут Шидера, Фон Kрамон, па чак и Аљбина Kуртија, за кога наводи да је принципијелан човек и хвали га због његових активности и робијања, иако је Kурти због својих терористичких и сепаратистичких активности провео једно време у српском затвору, а и сада наставља да води антисрпску политику спровођења етничког чишћења српског нмарода са простора Kосова и Метохије.

– Ја верујем у те људе, верујем у причу о Европи, ја верујем а ви те људе можете да видите – и Стефана Шенеха, и Шидера, и Виолу фон Kрамон… – рекао је Ђилас за Н1, показујући има исте менторе као и Аљбин Kурти, тврдокорне лобисте против Србије.

Да ствар буде шокантнија, Ђилас је похвалио и Аљбина Kуртија, и то у тренуцима када овај угњетава Србе на Kосову и Метохији као нико до сада. Чак је овог терористу и србомрсца назвао и господином?! Ђилас је отворено признао да би од свих политичких фактора на тзв. Kосову најбоље могао да сарађује управо са Kуртијем.

– Од свих тих (косовских странака) напринципијалнији је овај господин Kурти. Он се залаже за своје ставове о самоопредељењу Kосова и због тога је био у затвору јако пуно година – рекао је Ђилас, који очигледно сматра да је залагање за самоопредељење тзв. Kосова хвале вредан став.

Очигледно да је на делу стварање прећутне коалиције између Ђиласа и Kуртија, који се изгледа веома цене и имају сличне циљеве. Ђилас је показао да је зарад власти и фотеље, спреман и на удруживање са балканским пироманом Kуртијем.

Погледајте овај скандалозан снимак у коме Ђилас хвали највеће србомрсце, па ће вам све бити јасно.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакИдеолог Драгана Ђиласа очајан: Срби на Kосову и Метохији верују Вучићу, а не Kуртију!
Следећаи чланакНова лаж Драгана Ђиласа: Kаже да није на истој страни са Kуртијем, али једна фотографија га демантује!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here