У недељу турнир у 3д стреличарству, стартују одбојкашки двобоји

Стреличарски клуб „Таргет“ Црвенка

КУЛА, 14.02.2024. – У 15. колу рукометне Супер Б лиге „Црвенка“ дочекује „Кикинду Гриндекс“. Меч је на програму у суботу од 18 часова. Када је о екипи „Сивац 69“ реч, они на свом терену играју против „Радничког из Обреновца“. Овај меч на програму је у недељу од 18 часова.

Овог викенда стартују и лигашки изазови за одбојкашки клуб „Хајдук“, те тако мушка екипа у 8. колу Прве војвођанске лиге Исток игра против „Маглића 1953“ у недељу од 20 часова, док женска екипа у недељу од 18 часова у 8. колу Прве војвођанске лиге Север игра против екипе „Спартак 2“. Сениори „Хајдука“ непоражени су у првом делу сезоне, те из овог спортског колектива позивају све љубитеље одбојке да подрже обе екипе у пролећном походу на бодове.

У 14. колу Прве лиге Србије група Војводина у куглању „Хајдук“ у недељу од 16 часова дочекује екипу „Долине“. С обзиром на то да је „Хајдук“ последњи а „Долина“ друга на табели, јасно је да Куљане очекује веома тежак задатак.

Стреличарски клуб „Таргет“ из Црвенке организује турнир у 3д стреличарству, који се одржава у недељу са почетком у 11 часова у спортској хали „Слободан Чиле Мишковић“ у Црвенки. Када је о програму такмичења реч, од 9:30 до 10 часова је потврда пријаве такмичења, а од 10 до 11 часова је загревање и преглед опреме. Након такмичарског дела следи ручак и додела медаља. Пријаве су отворене до петка у 21 час, и то путем телефона 063/501-109 и мејла zdomino.zm@gmail.com. Из стреличарског клуба „Таргет“ позивају све такмичаре и љубитеље 3д стреличарства да својим присуством увеличају турнир. Такође, истичу да су добродошли и стреличари почетници који треба да понесу лук, опрему и добра воља за фер такмичењем и добрим дружењем.

Извор: Qmedia

Претходни чланакСрпска православна црква прославља Светог Трифуна, заштитника виноградара и усева
Следећаи чланакВиноградари обележили славу Свети Трифун

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here