Бескрајно лицемерје Маринике Тепић: Од Ђиласа праве жртву, а Вучића нападају монструозним лажима! (ВИДЕО)

Фото: Antonio Ahel/ATA Images

Ударна игла листе „Насиљем против Србије“ огласила се на друштвеним мрежама

Мариника Тепић, тајкунска послушница и најпознатија српска прелетачица покушала је од свог шефа Драгана Ђиласа да направи жртву медијског прогона, при том свесно избегавајући да спомене терор којем су председник Србије Александар Вучић и његова породица изложени годинама уназад у тајкунским медијима.

Ударна игла листе „Насиљем против Србије“ огласила се на друштвеним мрежама где је „закукала“ како се медији „лоше“ опходе према њеном идолу и газди Драгану Ђиласу.

Писала је Мариника како поједини медији угожавају безбедност Драгана Ђиласа.

Покушала је Мариника да направи жртву од лидера листе „Насиљем против Србије“, наравно, заборавила је Тепићева да помене какав терор од опозиције и тајкунских медија трпи председник Србије Александар Вучић.

Kонстанте претње се упућују Вучићу и његовој породици, трпи свакодневне ударе, али, изгледа да то Мариники није довољно или су можда двоструки аршини у игри. Биће да је ово друго.

Намерно није поменула нападе на председника Србије, како би правила још већу жртву од свог газде Ђиласа.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакСрамота каква се не виђа: Хрват Понош хвали Шиптара Kуртија, чак и водитељка тајкунске ТВ остала у шоку! (ВИДЕО)
Следећаи чланакМедији под контролом Шолака измислили хапшење Алексићевог заменика, ево шта је истина, огласио се МУП Србије

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here