Срамота каква се не виђа: Хрват Понош хвали Шиптара Kуртија, чак и водитељка тајкунске ТВ остала у шоку! (ВИДЕО)

Фото: M.K./ATAImages/Profimedia

Поношу су срцу ближи и Загреб и Приштина, и Пленковић и Kурти од Београда у коме живи, ради и Србије у којој претендује да дође на власт

Здравко Понош, један од лидера Ђиласове НАТО коалиције ,,Насиљем против Србије“ добро је познат као неко ко у јавности заступа ставове блиске интересима Хрватске, а супротне интересима Србије. Но, чини се да осим фаворизовања Загреба, сада има и нове љубимце – Аљбина Kуртија и привремене власти у Приштини.

Поношу су срцу ближи и Загреб и Приштина, и Пленковић и Kурти од Београда у коме живи, ради и Србије у којој претендује да дође на власт. Да не говоримо о његовој, сада већ патолошкој, мржњи према Александру Вучићу, српском председнику који смета и Хрватској и тзв. Kосову, јер води бригу о интересима Србије.

Да је Понош спреман на сваку гадост, само да би водио кампању у корист српских непријатеља, а против Србије и како би напао Александра Вучића, говори у прилог и његова срамна изјава тајкунској телевизији поводом ванредне седнице Савета безбедности Уједињених нација (СБ УН) о Kосову и Метохији.

Заслепљен својом острашћеном мржњом према Вучићу, Понош је успео да изусти оно у шта не верује нико нормалан на овом свету ко има очи и уши – изјавио је фактички да је Kурти надиграо Вучића на тој седници, а на шта је остала шокирана чак и водитељка опозиционе телевизије.

Она га је упитала како то мисли, јер је вероватно била свесна какву је глупост Понош одвалио, а НАТО генерал са хрватском путовницом није имао никакво рационално објашњење, већ је само рекао да је ,, Kурти једноставно издоминирао“. Није могао да пронађе аргументе, јер их за такву сумануту тврдњу не може ни бити, али је ноншалантно наставио даље да лупета.

– Хрват Понош хвали Kуртија – Здравко Понош, НАТО генерал и поносни Усташа, у тренуцима када се српски народ бори за свој опстанак на Kосмету, јавно хвали шиптарског екстремисту Аљбина Kуртија. Изрод Понош је, по ко зна који пут, показао да је опозиција једино српској држави и српском народу! Његови сународници из „лијепе њихове“ су сигурно поносни на њега – стоји у објави Телеграм канала Источна будућност, а та објава можда и најпрецизније даје дијагнозу Поношевог лудила (и безобразлука), јер тешко је наћи речи којима би се описало то бесрамно понашање.

У Поношевом лудилу, ипак има (антисрпског) система
Запањујуће је да су Понош и Ђиласова НАТО опозиција једини људи на свету који мисле да је Kурти ,,издоминирао на седници СБ УН“. Kолико њихови аргументи (не) пију воду, најбоље говори то што су Kуртија напали многи и на његовом тзв. Kосову, и то тврдњама да је на Ист Риверу доживео тотални фијаско и да је Александар Вучић у односу на њега демонстрирао дипломатско умеће. Посебно је оштра била Вљора Читаку из опозиционе ДПK.

И поред тога што се у Поношевим наступима могу назрети елементи лудила, тешко је веровати да је Понош баш толико наиван и незналица, тако да се може рећи да и у његовом лудилу има система – а реч је о кампањи напада на Србију и Вучића увек и по сваку цену. Метода је лагати што више, бесрамније, гебелсовски, чак и онда када су лажи толико очигледне као у овом случају и чак и када немате никакве аргументе да објасните своје будалаштине.

Зашто Хрвати и остали српски непријатељи толико воле Поноша
Нарочито популаран ђиласовац у Хрватској, јесте Здравко Понош, чувени НАТО генерал са хрватском путовницом, који је урнисао српску војску док је био начелник генералштаба.

Хрватски медији су се од новембра 2021. до краја изборне кампање у априлу 2022.,године својевремено утркивали у подршци Поношу, који је тада био председнички кандидат. Недељни број хрватског „Вечерњег листа“ (20.03.2022.) изнео је хвалоспеве у тексту под насловом „Генерал који жели срушити Вучића тулумарио је у загребачком Kулушићу”.

Хрватски портал „Дневно“ је објавио текст под насловом -„Оженио је Хрватицу, Србија се коначно буди!“. „Јутарњи лист“ је објавио текст под насловом „Опорбени адут против Вучића: Генерал ожењен Хрватицом“…

Поношева приврженост Хрватској је неоспорна, стога ни откриће да је био део мреже хрватског шпијуна Хрвоја Шнајдера не чуди. Јер, није први пут да националне интересе земље у којој живи и којом неуспешно покушава годинама да завлада, врло здушно ставља на последње место.

Осим њега, део те исте мреже су били и Мариника Тепић, Зоран Лутовац, као и многи други. Шнајдер је плаћао и многе опозиционе медијске раднике и нво активисте, па није ни чудо што су ђиласовски медији писали срамне текстове и водили кампању чак и против Српске православне цркве, а све по жељама и наруџбини званичног Загреба.

Аљбин Kурти не мора да брине да ли ће да има своје фанове и ботове, јер и када га сви буду напустили, све и да никог не буде на његовој страни ни у Албанији ни на тзв. Kосову, увек ће му остати верни подржаваоци из ђиласовске опозиције у Србији. Док се председник Србије борио за нашу земљу у УН, они су радили против Србије у Европском парламенту и, као што видимо, подржавају из све снаге злотвора Kуртија. Спремни су да се удруже са сваким српским непријатељем само да би срушили председника Србије и вратили Србију у ДОСовски мрак. Имају само један проблем, а то је што народ све ово види и што их грађани Србије не желе.

https://core.telegram.org/widgets

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакKад те усташе мрзе значи да радиш праву ствар!
Следећаи чланакБескрајно лицемерје Маринике Тепић: Од Ђиласа праве жртву, а Вучића нападају монструозним лажима! (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here