Срамно: Алексић користи болесну децу како би пљувао по држави! (ВИДЕО)

Фото: Тwitter

Нови дан, нови удар на Србију од стране опозиције предвођене тајкуном Драганом Ђиласом

Пулен Драгана Ђиласа и носилац листе Србија против насиља Мирослав Алексић на децембарским изборима још једном је показао своју глупост и безобзирност користећи болесну децу да још једном опљује председника Александра Вучића

Нови дан, нови удар на Србију од стране опозиције предвођене тајкуном Драганом Ђиласом.

Овога пута на мети се нашао Дан државности и Сретење – лажни патриота Мирослав Алексић је на најстрашнији начин опљувао Дан државности и прославу истог, која је ове године, по први пут, била организована широм земље.

Алексићу очигледно смета то што Србија слави слободу, чува историју и баштини је, па је све то искористио да срамно пљуне на државу и острви се на председника Србије Александра Вучића обмањујући јавност о улагању у здравство.

Алексић је за тајунску Н1 изјавио да се иза спектакуларно организоване прославе Дана државности крије пораз државе где децу лечимо СМС порукама.

– Ми се боримо против стања у друштву које није нормално, ови људи стварају паралелну реалност! Ми смо јуче имали страшно велику представу поводом Дана државности, где је Вучић организовао ватромете, дронове, заставе…спектакл са изливом радикалско-напредњачког патриотизма, иза чега се крије пораз државе, крије се то што лечимо децу СМС порукама – изјавио је Алексић.

Чињенице:

Србија је данас међу тек неколико земаља света где се лечи бесплатно толики број болести

– У Србији регистрована сва 3 лека за СМА чије су терапије и по 2,5 милиона долара вредности

– За „децу лептире“ је лек доступан у само 4 земље света међу којима је и Србија

– За ретке болести од 2008. до 2012. уложено је 130 милиона динара, а током Вучићеве власти од 2013. до 2023. – 12,3 милијарди! То је сто пута више!

Председник Србије Александар Вучић је недавно изјавио да само неколико земаља у свету бесплатно лечи оонолико колико и Србија.

– Сви говоре у каквој земљи живимо, деца се лече СМС порукама. Има само неколико земаља у свету које бесплатно лече толико болести колико лечи Република Србија. Нећете моћи да пронађете да у Србији нема иновативног лека или лека за ретке болести, а да га било где у региону има. Kод нас ћете пронаћи неколико лекова за тзв. ретке болести и иновативних лекова каквих нема нигде друго у региону. Лек за болест тзв. „деце лептира“ доступан је само у Америци, Немачкој, Француској и Србији – рекао је председник.

Алексић је још једном показао колико је необавештен! Време је да се, после овакве изјаве, повуче из политике!

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакЈКП Чистоћа уклонила дивљу депонију са пешачке и бициклистичке стазе на Темеринском путу
Следећаи чланакРукометни спектакл у Црвенки, „веверице“ савладале лидера на табели

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here