Одржан пријатељски турнир у 3д стреличарству у Црвенки

Фото: Qmedia

ЦРВЕНКА, 19.02.2024. – У спортској хали „Слободан Чиле Мишковић“ одржан је турнир у 3д стреличарству, у организацији Стреличарског клуба „Таргет“ из Црвенке. И овог пута велики одзив љубитеља стреличарства није изостао, те је виђено такмичење које је за сврху имало пријатељство изнад резултата. Председник Стреличарског клуба „Таргет“, Зоран Маравић, рекао је да се овакви турнири у Црвенки одржавају сада већ две деценије, те да је турнир у хали једини овакве врсте који се одржава у Србији:

„Као и сваке године, већ двадесет и нешто година, ми организујемо редовно турнире, а ово је конкретно индор турнир који дужи низ година само ми организујемо. 3д стреличарство је симулирање лова, а на овом турниру имамо више од 50 такмичара и све заступљене категорије – од пионира, кадета, јуниора, сениора и ветерана. Такође, имамо седам стилова пуцања са луком и они се сви категоришу на своју страну и добијају своје бодове“.

Више од педесет такмичара је учествовало на турниру, а један од њих је и Драган Свилановић из Стреличарског удружења „Видовдан“. Свилановић је стреличар са вишедеценијским искуством, а нагласио је веома важну улогу Зорана Маравића за кога је рекао да је у питању велики заљубљеник у стреличарство и велики ентузијаста када је овај спорт у питању:

„Желим овим путем да се захвалим пријатељима из Црвенке на позиву да учествујем на овом турниру, а пре свега мом пријатељу Зорану Маравићу на вишегодишњем пријатељству и на свему ономе што чини за стреличарство. Он је основао клуб 2005. године и кренуо је одмах са разним иновацијама, те је све што види у иностранству применио тренутно овде у Србији. И овај турнир сам по себи је једна врста иновације и добро би било по 3д стреличарство да такмичари тренирају и током зиме. Ово је једна посебна врста турнира која је распрострањена у околним земљама, тако да је добро по стреличарство што имамо један овакав турнир у сали и упућујем овим путем велике похвале Зорану Маравићу и свим осталим људима који су ангажовани у Стреличарском клубу „Таргет“.

Извор: Qmedia

Претходни чланакВажне победе за „Црвенку“ и „Сивац 69“, одбојкаши „Хајдука“ наставили са победама
Следећаи чланакЗападне службе сличним методама руше Србију и Русију: Овако се опозиционари продају странцима за паре и издају своју земљу (ФОТО/ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here