Доказао да је Ђиласова пудлица: Милош Француз отворено прети насиљем, јер му се не свиђају резултати избора! (ВИДЕО)

Фото: Antonio Ahel/ATA Images

Отворено је запретио насиљем, уколико буде формирана већина у складу са изборном вољом грађана, а која је супротна од воље Јовановића и његовог шефа Ђиласа

Милош Јовановић, који се представља као десничар и патриота, поново је показао да је десна рука Драгана Ђиласа и потпуна марионета аутошовинистичке листе Србија против насиља.

Док се лажно буса у ,,груди јуначке“ и назива актуелну власт издајничком и оном која наводно продаје Kосово, Јовановић је у коалицији са листом која сматра да смо извршили геноцид у Сребреници, да треба да признамо тзв. Kосово и да уведемо санкције Русији.

Не само што се Јовановић удружио са онима који заступају ставове отворено супротне интересима Србије, већ жели заједно са њима да подстакне насиље и унесе анархију у наш политички живот. У прилог томе говоре и његове изјаве током данашње конститутивне седнице Скупштине града. Или боље речено конститутивне седнице у покуају, пошто је иста одложена.

Јовановић је изјавио да су он и његова коалиција потпуно солидарни са остатком опозиције, а што је најскандалозније дао је себи за право да апсолутно чисте изборе прогласи за нелегитимне и да још и запрети да градска власт неће бити конституисана.

Отворено је запретио насиљем, уколико буде формирана већина у складу са изборном вољом грађана, а која је супротна од воље Јовановића и његовог шефа Ђиласа, који никако не могу да се помире са чињеницом да су изгубили изборе на свим нивоима, а да су избори били међу најчистијим у историји српског парламентаризма.

Kонститутивна седница Скупштине града Београда је на крају одложена за 1. март, јер су кабадахије из Ђиласове коалиције, у које реално спада и Милош Јовановић – Француз правиле циркус, слично онако како су то урадили и на седници републичког парламента.

Овим су показали колико не поштују грађане Србије, јер очигледно сматрају да се власт у Србији не бира вољом грађана, већ вољом странаца и малобројне агресивне руље. За њих важи закон улице, а не закон парламентарне демократије.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакОвако ђиласовци реагују када их ухвате у лажи: Прво иде замуцкивање, а онда следи ,, немам шта да кажем…“(ВИДЕО)
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here