Конкурс за упис ученика у Средњу школу унутрашњих послова до 26. фебруара

Фото: Центар за основну полицијску обуку

СРБИЈА, 20.02.2024. – Министарство унутрашњих послова расписало је конкурс за упис 224 ученика у први разред Средње школе унутрашњих послова „Јаков Ненадовић“ у Сремској Каменици за школску 2024/2025. годину. Конкурс за упис полазника ће трајати до 26. фебруара.

Пријаву на конкурс родитељ, односно други законски заступник кандидата подноси на обрасцу пријаве уз осталу документацију, непосредно у СШУП или у полицијској станици по месту пребивалишта кандидата.

Пријемни испит траје три дана, у зависности од резултата остварених првог, односно другог дана. Пријемни испит се првог дана састоји од општег лекарског прегледа и провере базично-моторичког статуса и реализује се у Средњој школи унутрашњих послова у Сремској Каменици. Кандидати који првог дана прођу све претходне сегменте пријемног испита другог дана ће бити упућени на проверу психолошког статуса која ће се обављати у просторијама Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду. Кандидати који прођу проверу психолошког статуса трећег дана пријемног испита ће бити упућени на специјалистичке лекарске прегледе, у Завод за здравствену заштиту радника Министарства унутрашњих послова у Београду.

Више информација о конкурсу можете пронаћи на сајту Министарства унутрашњих послова и Средње школе унутрашњих послова.

Извор: ПУ Сомбор

Претходни чланакДанас креће исплата помоћи државе за 7 група грађана
Следећаи чланакШест медаља за карате клуб „Црвенка“ на Првенству Зоне Бачка

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here