Тајкунска Нова С опет покушала да оцрни Вучића: Приказали су његове фантастичне резултате!

Фото: Нова С

У прилогу о граду Лесковцу, по угледном магазину Фајненшал тајмс – најбољем микро-граду на свету за улагања, и уместо да то буде на понос свих грађана Србије они су тај успех покушали да унизе

Тајкунска телевизија Нова С још једном је покушала да оцрни председника Србије Александра Вучића, али им то, поново, није успело.

У прилогу о граду Лесковцу, по угледном магазину Фајненшал тајмс – најбољем микро-граду на свету за улагања, и уместо да то буде на понос свих грађана Србије они су тај успех покушали да унизе.

Новинарка одмах похитала да релативизује тај успех за Лесковац и целу Србију:

– Лесковац је град јефтине радне снаге, зараде су и за 20.000 динара ниже од републичког просека!

Ипак, то и није баш тако!

Просечне плате у Лесковцу:

▪️ Пре Вучића: 27.000 рсд

▪️ За време Вучића: 65.000 рсд

Незапосленост у Лесковцу:

▪️ Пре Вучића: 33%

▪️ За времене Вучића: 12,3%Подсетимо, магазин фДи, публикација британског Фајненшал тајмса, у издању листе „Европски градови и региони будућности“ за 2024. годину, рангирао је Београд на високо седмо место у категорији великих европских градова када је реч о људском капиталу, док је Лесковац заузео чак прво место као најпривлачнији мали град за инвеститоре.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакВодитељка растурила ђиласовца: Страни посматрачи, на које се позивате, ујутру причају једно, поподне друго (ВИДЕО)
Следећаи чланакСнови се остварују: Ускоро 200 km/h од Новог Сада до Суботице (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here