Измењен режим саобраћаја код вијадукта

Фото: Врбас.нет

ВРБАС – КУЛА, 24. 2. 2024. – Од суботе, 24. фебруара у 9 часова, саобраћај на путу IB реда између Врбаса и Куле незнатно је преусмерен, због чега се возачи моторних возила посебно упозоравају и позивају да вожњу прилагоде условима на путу, саопштено је из Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

,,Имајући у виду значај реализације пројекта изградње железничке пруге Нови Сад – Суботица – државна граница (Келебија), узимајући у обзир чињеницу да су рокови за завршетак радова на предметном пројекту скраћени на начин да сви радови који су у обухвату тестирања пруге морају бити завршени до краја јула 2024. године, а у циљу завршетка изградње задњег сегмента челичне конструкције вијадукта км 117+165, потребно је да се изврши преусмеравање друмског саобраћаја преко изграђене девијације на пут IB реда у км 72+810, између стубних места 13 и 14″, стоји у обавештењу.

Од данас у 9 часова је, дакле, отпочело преусмеравање друмског саобраћаја преко изграђене девијације, у складу са привременом саобраћајном сигнализацијом и новим режимом кретања.

Извор: Врбас.нет
Претходни чланакЂиласов Мајдан неће проћи: Ако ударе тајкуни, ми смо само уз Вучића
Следећаи чланакЂиласова опозиција моли за међународну истрагу! Брнабић: Од странаца траже де факто гашење наших институција, суспендовање наших закона…

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here