Никола Шакић са клупе предводи „Црвенку“ у пролећном делу сезоне

Фото: Qmedia

ЦРВЕНКА, 26.02.2024. – Фудбалски колективи са територије општине Кула полако приводе крају припреме за пролећни део сезоне. Екипа „Црвенке“ је претпела промену у стручном штабу, те је уместо Мирослава Васића на клупу „Црвенке“ сео Никола Шакић, некадашњи омладински репрезентативац Србије који је у току каријере одиграо више од 70 мечева у прволигашком каравану. Говорећи о самим припремама, Шакић је рекао да све протиче по плану, али да проблем представља, услед многих објективних разлога, мала бројност играча на тренингу:

„Тренутно припреме протичу, као што сами видите, добро. Међутим, проблем је што се тиче бројног стања, имамо мали број играча и одзив је слабашан на тренингу, но шта је ту је, како је нама тако је и осталима. Људи раде, имају своје послове и обавезе, а ово је више волонтерски него што је озбиљан фудбал. Ми смо се добро спремали, играчи који су долазили на тренинге добро су спремни и гарантујем за то, а важно је да ми будемо добри и да будемо екипа. Нама ће то бити кључ ове сезоне, јер нас чека тешка борба за опстанак. Ми смо сад у незавидној ситуацији што се тиче бодовног салда, имамо 15 бодова што је мало за клуб какав је „Црвенка“ по мом мишљењу, али шта је ту је, нова управа је дошла, услови су бољи него у првом делу сезоне па се надамо да ће ствари ићи у бољем смеру“.

Марко Калезић пристигао је у „Црвенку“ из редова „Куле“, а, говорећи о тренутној атмосфери међу саиграчима, он истиче да је атмосфера одлична, тренинзи такође и да је лично оптимиста када је пролећни део сезоне у питању:

„Тренинзи су одлични, тренер одлично ради свој посао и зна шта да очекује од нас, а што се тиче другог дела сезоне, мислим да ћемо остати у лиги и да ћемо се склонити са 12. места и то моје мишљење деле и моји саиграчи“.

Извор: Qmedia

Претходни чланак„Русин“ очекује борба за опстанак, Ранко Делић именован за тренера
Следећаи чланакШампионске амбиције у другом делу сезоне сивачког „Полета“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here