„Русин“ очекује борба за опстанак, Ранко Делић именован за тренера

Фото: Qmedia

РУСКИ КРСТУР, 26.02.2024. – Фудбалски клуб „Русин“ у пролећни део сезоне улазе са 15. места и укупно 11 бодова, те их очекује велика борба за опстанак у подручном рангу. У пролећном делу сезоне са клупе „Русин“ ће предводити искусан тренер са суперлигашким искуством, Ранко Делић. Када говори о мотивима доласка у „Русин“, Делић је истакао да се врло радо одазвао позиву руководства клуба, с обзиром на то да је имао прилику да проведе један леп период у „Русину“:

„Још пре неколико година, тачније четири-пет уназад, ја сам био овде и имао сам сјајне утиске и сарадњу са овим људима и на њихов позив сам дошао да помогнем клубу који је у тешкој бодовној ситуацији. Пробаћемо да учинимо све да изборимо опстанак у лиги у којој се „Русин“ налази већ десетак година и који то и заслужује. У играчком кадру смо отприлике попунили она места која су нам недостајала и ту су нови играчи који ће донети квалитет и бољитак, али оно што ме највише радује је долазак пар младих играча који су овде поникли и то ће уједно омогућити светлију будућност овом фудбалском клубу. Ако успемо то све да ускладимо, онда ћемо моћи да кажемо да смо урадили добар посао“.

Секретар фудбалског клуба „Русин“, Жељко Орос, рекао је да ће борба за бодове у пролећном делу сезоне бити тешка и да ће свака утакмица носити епитет дерби утакмице:

„Јасно је да ће бити тешка борба за опстанак, до краја првенства имамо 15 утакмица и  свака је малтене финална утакмица. Припреме су добро одрађене, одзив играча је велики, сва срећа па су нас заобишле повреде, те са великим очекивањима очекујемо локални дерби против „Куле“.

Извор: Qmedia

Претходни чланакУ Сивцу одржана презентација кредитних линија Развојног фонда Војводине
Следећаи чланакНикола Шакић са клупе предводи „Црвенку“ у пролећном делу сезоне

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here