Шокантни план ђиласоваца: Миливојевић позвао Запад да „лупи руком“ и наметне техничку владу, или да уведе санкције Србији! (ВИДЕО)

Фото: Antonio Ahel/ATA Image

Миливојевић је, наиме, позвао Запад да „лупи руком“ и наметне техничку владу, признајући отворено да су спремни на све само да свргну актуелну власт

У контроверзном излагању на телевизији Н1, Срђан Миливојевић, истакнути члан НАТО коалиције „Србија против насиља“ и посланик Демократске странке, открио је шокантне намере своје политичке групације које су изазвале буру негодовања међу грађанима Србије.

Из његових речи произлази да опозиција не преза ни од чега како би се домогла власти, чак и по цену увођења санкција сопственој земљи и повлачења немачких инвестиција, што би имало девастирајуће последице по економију и животни стандард грађана.

Миливојевић је, наиме, позвао Запад да „лупи руком“ и наметне техничку владу, признајући отворено да су спремни на све само да свргну актуелну власт. Овакав приступ не само да показује опасну спремност на жртвовање националних интереса зарад политичких поена, већ и потенцијално води Србију у изолацију и економску кризу.

Представници тајкунске коалиције „Србија против насиља“ на састанку са Мануелом Сарацином, немачким специјалним изаслаником за Западни Балкан, експлицитно захтевали увођење санкција против Србије. Њихов циљ, како се наводи, је уништење председника Вучића ударом на економију земље, стратегија која би могла довести до губитка стотина хиљада радних места и зарада, потпуно разарајући темеље српског друштва.

Ова изјава и потези опозиције показују алармантну спремност на подизање политичке борбе на ниво који директно штети држави и њеним грађанима, постављајући питање моралних и етичких граница у тежњи за влашћу. Грађани Србије с правом изражавају забринутост и огорчење над оваквим политичким маневрима који не само да угрожавају економску стабилност, већ и основне постулате демократије и националног суверенитета.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакНАТО генерал Понош потврдио паклени план ђиласоваца: У Брисел отишли да траже санкције Србији и уништење српске економије! (ВИДЕО)
Следећаи чланакТајкунски портал показао право лице: Засметао им Вучићев државнички став и пријатељство са Kином, желе да будемо западне пудлице! (ФОТО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here