„Кула“ спремно дочекује општински дерби, императив победа

Фото: Qmedia

КУЛА, 28.02.2024. – Фудбалски клуб „Кула“ приводи крају припреме за пролећни део сезоне. Премијерни меч је на Гедеру, у недељу од 14:30 часова, када у општинском дербију дочекују екипу „Русина“. Председник фудбалског клуба „Кула“, Ђорђе Букејловић, рекао је да је он лично задовољан залагањем играча на тренинзима, те да очекује најповољнији исход на пролећној премијери:

„Што се тиче играчког кадра, задовољни смо појачањима на свим позицијама. Стигли су Кајтез из „Полета“ и Степанов из савиноселске „Будућности“, уз још десет јаких појачања. Веома је важно то што је добра атмосфера међу играчима као и солидан одзив истих на тренинге, као што и сами видите. Када је о очекивањима реч, стање на табели је такво какво јесте и, имајући то у виду, наш главни циљ је опстанак у лиги, а када би то остварили, наша размишљања о наредној сезони била би везана за пласман у виши ранг. Искористио бих прилику да се захвалим свим пријатељима клуба што су се одазвали на недавно одржано „Вече пријатеља и донатора“ и тиме нам знатно помогли, пре свега у финансијском смислу, што је веома важно за егзистенцију клуба“.

Фото: Qmedia

Првотимац „Куле“, Огњен Марковић, истакао је да је атмосфера међу играчима одлична, те да остаје само да ту добру атмосферу пренесу на терен и да освоје што више бодова у другом делу сезоне:

„Атмосфера међу саиграчима је солидна, одзив на тренинге је мало мањи, али надамо се да ћемо у недељу показати да смо на правом путу и да ћемо одиграти како треба и како се очекује од нас. Терен је једино мерило и видећемо како смо и шта радили, али лично сматрам да ћемо много више показати него на пријатељским утакмицама. Ако будемо играли како треба, опстанак не треба доводити у питање и ако првих пар кола решимо у своју корист, нема сумње да ћемо остати у лиги“.

Извор: Qmedia

Претходни чланак152 нова предузетника у Западнобачком округу
Следећаи чланакУскоро прва ранг листа за опоравак у бањама преко Фонда ПИО

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here