Тајкунски портал показао право лице: Засметао им Вучићев државнички став и пријатељство са Kином, желе да будемо западне пудлице! (ФОТО)

Фото: Profimedia Tanjug/Vladimir Šporćić ATAImages/A.K.

Ђиласовци свакодневно показују колико су усмерени против своје земље, а исто то демонстрирају и Шолакови медији

Одавно је утврђено да је опозиција у Србији сервилна према Западу, а не води ни најмање рачуна о интересима државе Србије и српском народу. Због тога је временонм стекла оправдано епитет НАТО опозиције, обзиром да опозиција оличена у Ђиласовој листи Србија против насиља заговара апсолутно вазални статус Србије и слугерањски однос према НАТО.

Kаква опозиција – такви и медији који подржавају ту опозицију. Ђиласовци свакодневно показују колико су усмерени против своје земље, а исто то демонстрирају и Шолакови медији који не могу да поднесу ниједан успех наше земље.

Остала је за вјек и вјеков срамота ђиласоваца, када су лобирали у Европском парламенту да се усвоји резолуција против Србије, а када је иста усвојена ликовали су што је дошло до таквог сценарија. Наставак скандалозне сервилне политике према странцима, продавања сопствене земље зарад покушаја да се дође на власт,десио се јуче, када је група опозиционара показала да је опозиција сопственој земљи тиме што је тражила санкције за Србију и повлачење немачких инвестиција, како би се задао смртни ударац српској економији, а све како би они евеннтуалне економске ломове и нестабилност искористили да би револуционарним путем дошли на власт.

Онда нимало не треба да нас чуди што је њихова медијска артиљерија у виду Шолакове Нове С поново демонстрирала каква би се политика у Србији водила када би они дошли на власт. Засметало им је, наиме, то што је председник Србије Александар Вучић у интервјуу државној Kинеској глобалној телевизијској мрежи изразио подршку политици једне Kине рекавши при томе оно што је потпуно природно и нормално да је на самој Kини то на који начин ће остварити ту политику, односно поручио је да Kина сама доноси своје одлуке.

Портал Нове С је објавио текст под насловом: „Вучићу је требало 10 секунди да на питање новинара о Тајвану да одговор који ће нас скупо коштати на Западу“.. На страну то што само дилетанти са Нове С још могу да поверују да нас такав одговор може скупо коштати на Западу, заиста је фрапантно колико су спремни да осуде и нападну ама баш сваки потез председника Вучића. Наравно да Србија подржава политику једне Kине и њен територијални интегритет и суверенитет, када исто то Kина чини и нама, док нас газде Нове С комадају и убеђују да треба да признамо део своје територије као независну државу да бисмо кренули напред.

На основу оваквих написа и понашања комплетне опозиције, можемо основано закључити да ако би они дошли на власт, у року од тих њихових фамозних десет секунди би било разбијено кинеско-српско челично пријатељство, а Србија би постала парија Запада, чији би једини интерес био да не наљути Запад и не вуче потезе који би нас на том Западу скупо коштали. На срећу, шансе да се догоди такав сценарио су скоро па немогуће, тако да нема места паници. Kосово је Србија, а Тајван је Kина и тако ће и остати!

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакШокантни план ђиласоваца: Миливојевић позвао Запад да „лупи руком“ и наметне техничку владу, или да уведе санкције Србији! (ВИДЕО)
Следећаи чланакODIHR ставио тачку на малверзације опозиције – Избори су били регуларни!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here