У најави богат спортски викенд, стартују фудбалска надметања

Фото: pixabay

КУЛА, 01.03.2024. – У 16. колу Српске лиге Војводина фудбалери „Хајдука 1912“ гостују у Шајкашу екипи „Борца“. Овај меч је на програму у недељу од 14.30 часова. Екипа „Хајдука“ улази у пролећни део сезоне знатно играчки и кадровски појачана, те остаје да се види ефекат тих појачања на терену.

Овог викенда стартује и подручни ранг, а у 16. колу, у недељу од 14.30 часова „Липар“ дочекује „БСК“ из Бачког Брестовца, док се у општинском дербију састају „Кула“ и „Русин“. У суботу од 14.30 часова „Црвенка“ игра у Каравукову против „Полета“.

Када је о рукомету реч, у 17. колу рукометне Супер Б лиге у суботу од 18 часова „Црвенка Јафа“ дочекује београдске „Лавове“, док „Сивац 69“ у недељу од 18 часова дочекује „Лавове“ из Бачке Паланке.

Кошаркаши „Хајдука“ у суботу од 19 часова на свом терену дочекују „Стару Пазову“. Из Кошаркашког клуба „Хајдук“ позивају све навијаче да их подрже, како на терену тако и у њиховој хуманитарној мисији, с обзиром на то да ће на улазу бити постављена кутија за хуманитарне прилоге.

Одбојкаши „Хајдука“ у 10. колу Прве војвођанске лиге Исток на свом терену дочекују „Младост“ из Турије“. Овај меч је на програму у недељу од 20 часова. Када је реч о женској екипи „Хајдука“, оне на свом терену у суботу од 15.30 часова дочекују „Суботицу“.

Извор: Qmedia

Претходни чланакПодношење захтева за измену решења о накнади зараде за време породиљског одсуства до 14. августа
Следећаи чланакБрнабић о суманутој изјави Ђиласовог послушника: Стефановић има имагинарног пријатеља који спроводи истрагу

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here