НАСИЉЕМ ПРОТИВ ВЕРЕ: Kурти и опозиција у Србији поново уједињени

Фото: ATAImages/ A.A.

Црква је утемељење једног народа, место мира и спокоја, снаге и утехе. Боле слике разарања наше историје, наше заоставштине, боле потези Албанаца сваког часног Србина

Данима припадници опозиције покушавају да спрече изградњу верског објекта на светој земљи у Новом Саду, сакривајући своје сатанистичке намере у тобожњој бризи о екологији и заштити животне средине.

Девас. тирање верских објеката и православних светиња на Kосову и Метохији је системски приказ жеље да се искорени један народ, да се сломи дух једног народа, да се посеју зло и мржња од стране Kуртијевих шиптара.

Дубина српског цивилизацијског присуства и наслеђа огледа се у црквама и манастирима широм Србије. Вера је та која нас је вековима чувала, оснаживала, подизала и спашавала у најтежим историјским тренутцима.

Удар и на северну српску покрајину
Црква је утемељење једног народа, место мира и спокоја, снаге и утехе. Боле слике разарања наше историје, наше заоставштине, боле потези Албанаца сваког часног Србина. Боли што нисмо сложни ни у појмању правих вредности, јер постоје они, који ће урадити све против свог народа и против свега онога што је симбол заједништва и слоге.

Kуртија не задовољавају само напади и уништавања српских светиња у јужној српској покрајини него и преко своје продужене руке, листе „Насиљем против Србије“ удара у Северној српској покрајини. „Насиљем против Србије“ поново делује, тачније не стаје, овога пута показујући још једном колико су блиски Kуртију и колико су уједињени са његовом политиком мржње свега што је српско, кроз још један пример.

Лажни еколози бране слободу народу
Припадници опозиције су се побунили против изградње цркве на земљишту Српске православне цркве? Насиљем против вере, против свега онога што чини један народ, против правих вредности и очувања једног народа. Лажни еколози који бране свом народу слободу, који затиру све добро, који СПЦ не дозвољавају да гради на сопственој земљи.

Насиљем би да покушају да обришу нашу будућност. Било је готово 500 напада на Србе и СПЦ од доласка Kуртија на власт, а на добром путу је и српска опозиција да достигне свог идејног вођу покушавајући да руглу изврне и заустави све што је здраво, добро, свето, све оно што је прошлост, садашњост и будућност једног народа.

Свако по својој савести чини и ради. Позната је спрска крилатица која нас је деценијама уједињавала против спољних непријатеља, поражавајуће је што сада непријатељи долазе изнутра. Светиње су ипак места за вернике који долазе са страхопоштовањем, не за насилнике и србомрзце.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакИзложба фотографија Рајка Р. Каришића у среду у Кули
Следећаи чланакАна Брнабић жестоко одбрусила србомрсцу Роту: Немачка од 2017. није спровела ниједну препоруку ОДИХР, а другима дели лекције!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here