Објављени докази: Овако су ђиласовци признали да су изгубили изборе, па су после хтели да то сакрију од јавности! (ФОТО)

Фото: ATAImages/A.A./A.K.

Доскорашњи председник Скупштине Србије, Владимир Орлић открио је то и објавио је доказе

Представници Ђиласове НАТО листе „Србија против насиља“ признали су да су изгубили децембарске изборе, иако су покушали да то сакрију од јавности.

Нико из листе ,,Насиљем против Србије“ током изборне ноћи није саопштио њихове пројекције резултата, а сада је откривено и зашто то нису урадили. Веома је просто – због тога што су били потпуно свесни да су изгубили изборе.

Доскорашњи председник Скупштине Србије, Владимир Орлић открио је то и објавио је доказе.

– Мистерија: зашто Ђиласова листа није уопште саопштила своју пројекцију резултата у изборној ноћи – разрешена. Kаже њихова „Нова економија“: зато што су им резултати били исти као они које је саопштио Вучић. Опа. Зато и нису имали примедбе на записнике – свесни да јесу изгубили – написао је Орлић на платформи Икс, поделивши уз то и цитате из поменутих новина.

Kомплетна Ђласова листа је све време знала да је изгубила изборе, иако су лагали грађане Србије да су избори наводно покрадени. Не само да су то знали, већ су и признали да су изгубили изборе, самим тим што су потписали записнике. Покушавају политички да профитирају на лажној причи о крађи гласова и да изазову хаос, како би уз помоћ Запада насилно дошли на власт, противно народној вољи.

Мисле да ће се поновити оно што су успели једном, петог октобра. Заборавили су једну круцијалну чињеницу, а то је да је Србија данас далеко јача као држава него тада, па се мокри снови ђиласоваца о револуционарном поновном доласку на власт превратом, ипак неће остварити.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакОдржана премијера представе ,,Кус петлић“
Следећаи чланакСтајићево: Пољопривредници у сарадњи са Градом Зрењанином уредили атарске путеве

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here