Стајићево: Пољопривредници у сарадњи са Градом Зрењанином уредили атарске путеве

Фото: Војводина уживо

ЗРЕЊАНИН – Месна заједница „Стајићево“ у сарадњи са Градом Зрењанином и Удружењем пољопривредника, овог викенда је реализовала велику акцију уређења атарских путева на територији катастарске општине Стајићево.
Више од 20 пољоприведника је дало свој максималан допринос како би се да се посао завршио за само један дан, у чему им је помогла и комплетна механизација коју су сами обезбедили.

Циљ ове акције је био да, пред пролећне радове, пољопривредници имају адекватне атарске путеве и прилазе својим парцелама, како би што боље и квалитетније обављали своје агротехничке радње.

Ова акција је прави пример добре праксе, а у прилог томе, говори чињеница да пољопривредници већ сутра могу безбедно да користе ове атарске путеве.Такође, она јасно указује да локална самоуправа редовно комуницира са пољопривредним произвођачима, ослушкује њихове потребе и да је спремна да допринесе да они имају имају одговарајуће услове.

„ Захваљујући овој акцији успели смо да поравнамо атарске путеве, како би наши пољопривредници могли да безбедно користе исте. Наши пољопривредници су ангажовали своје тракторе и одговарајућу механизацију, без које ове акција не би била овако успешна. Захваљујемо се локалној самоуправи, пољопривредницима и свим житељима Стајићева, што су допринели да атарски путеви у нашем селу изгледају боље и безбедније“, поручио је председник савета Месне заједнице „Стајићево“ Бојан Јањић.

Истог дана, спроведена је и акција уређења порте храма Успења Пресвете Богородице у Стајићеву, у оквиру које је пејзажно уређен овај простор.

Извор: Војводина уживо

Претходни чланакОбјављени докази: Овако су ђиласовци признали да су изгубили изборе, па су после хтели да то сакрију од јавности! (ФОТО)
Следећаи чланакУченичка компанија „Папел“ пример добре предузетничке и еколошке праксе

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here