БИРОДИ потврдио медијски терор Н1: Вучићу 0,5 одсто позитивних прилога, ђиласовцима нула негативних

Фото: Tanjug/Marko Đoković

БИРОДИ констатовао незапамћену пристрасност Н1

Најновији резултати мониторинга БИРОДИ-ја показују да председник Србије Александар Вучић трпи незапамћен терор тајкунске телевизије Н1.

У посматраном периоду од два месеца након избора (18. 12. 2023. – 17. 2. 2024.), Вучић је у чак 60 одсто времена на Н1 представљен негативно, док је мизерних 0,5 одсто времена оцењен као позитивно. Вучићева листа “Србија не сме да стане” у 78,7 одсто времена представљена је негативно, а у само 0,6 одсто позитивно. Ово доказује да би Вучићеви проценти по свему судећи били још гори да у његово време нису урачунати и директни преноси председникових обраћања након или уочи важних састанака и догађаја, који су вероватно оцењени као неутрални.

Истовремено, Ђиласова и листа Милоша Јовановића нити једне једине секунде за два месеца нису негативно представљене. Ђиласовци су позитивно представљени у невероватних 88,5 одсто времена!

Има ли бољег и егзактнијег доказа да су тврдње како медији у Србији нису слободни гнусна лаж, кад је пријатељски БИРОДИ констатовао овакву незапамћену пристрасност Н1.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакУПОЗОРЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ! Из Хрватске прети страшно загађење, вирус пронађен у морској храни
Следећаи чланакНови сукоб у Ђиласовој коалицији!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here