Ђилас једино уме добро да (с)лаже: Тврди да нико од његових није за независно Kосово, а носиоци листа га јавно демантују! (ВИДЕО)

Фото: M.K./ATAImages

Погледајте снимке који јасно демантују Ђиласа, чија је још једна брутална лаж раскринкана

Драган Ђилас, лидер прозападне НАТО опозиције, гостујући на једној телевизији, изјавио је да нико са његове листе није за признавање тзв. Kосова. Kао по обичају, и овај пут је изговорио ноторну и лако доказиву неистину.

– Вучић говори да Запад хоће да доведе људе на власт који ће да признају Kосово. Нико неће да призна Kосово од ових људи са којима ја сарађујем – рекао је Ђилас и по ко зна који пут масно слагао.

За признање лажне државе Kосово залаже се, нико други до носилац Ђиласове листе на парламентарним изборима, Радомир Лазовић.

– За нас је и признање Kосова на столу – рекао је својевремено вечити студент Лазовић.

Да између решубличких и градских листа коалиције Србија против насиља постоји добра координација и истоветност у ставовима, потврдио је Добрица Веселиновић, носилац Ђиласове београдске изборне листе, који се такође заложио за независност тзв. Kосова.

– Нема Србије на Kосову, не треба замајавати људе, лажемо себе – рекао је Веселиновић.

Погледајте снимке који јасно демантују Ђиласа, чија је још једна брутална лаж раскринкана брзином светлости.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакЂиласу не одговарају избори 28. априла, јер му бирачи иду на одмор: Неће бити ту, иду на првомајски уранак (ВИДЕО)
Следећаи чланакПоново у раскораку: Опозиција пуца по шавовима, од прављења предизборног фронта нема ништа!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here