Ђиласу не одговарају избори 28. априла, јер му бирачи иду на одмор: Неће бити ту, иду на првомајски уранак (ВИДЕО)

Фото: 24sedam.rs

Не можемо ми да идемо на изборе кад Александар Вучић измисли датум кад зна да део наших гласача није ту – рекао је Ђилас

Лидеру НАТО опозиције Драгану Ђиласу сада не одговара ни нови термин београдских избора!

– Не можемо ми да идемо на изборе кад Александар Вучић измисли датум кад зна да део наших гласача није ту. Ако то буде 28. април, део бирача неће бити ту јер је три дана касније 1. ма! – изјавио је Ђилас.

Дакле, овде смо сазнали да се Ђиласови гласачи толико злопате у овој „диктатури Александра Вучића“ и да само они имају новца у овој „сиромашној Вучићевој Србији“.

Очекујемо да наредни захтев Ђиласа буде да нема избора ни од 1. априла до 25. априла јер је тад ретроградни Меркур и то у знаку Овна и Бика!Подсетимо, председник Привременог органа града Београда Александар Шапић је истакао да би волео да се избори одрже што пре, чему треба да претходи избор председника Скупштине Србије који треба да распише изборе, а сматра да је први објективан рок за излазак на биралишта 28. април.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакDalmát est keretében népszerűsítették a makarskai riviérát Kúlán
Следећаи чланакЂилас једино уме добро да (с)лаже: Тврди да нико од његових није за независно Kосово, а носиоци листа га јавно демантују! (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here