Опозиција и њена фонтана жеља: Владета Јанковић кука – Вучићу, дај тајкунским медијима фреквенцију!

Фото: ATAImages/ Antonio Ahel

Ђиласов кандидат за градоначелника 2022. године жали се да је проблем то што опозиција до дела бирача, како каже, не добацује

Опозиција и њени такозвани лидери свакодневно излазе са новим захтевима, прохтевима и жељама шта би неко могао да им испуни и учини како би се домогли фотеља, а сада покушавају да излобирају да њихове телевизије добију националну фреквенцију.

Тако се Ђиласов кандидат за градоначелника 2022. године Владета Јанковић жали да је проблем то што опозиција до дела бирача, како каже, не добацује.

-Они нас не виде. Ја сам се уморио понављајући, један од битнијих услова је да се отвори један канал преко ког ће опозиција моћи да комуницира са читавим бирачким телом, рекао је Јанковић.

Питање без одговора остаје а шта би ти бирачи до којих како каже Јанковић не добацују уопште чули од њих осим мржње према председнику Србије.

Подсетимо, директор Н1 је изјавио да је „Н1 гледанија и утицајнија од свих телевизија са националном фреквенцијом! 3 милиона људи има могућност да нас види“, док се Нова похвалила да се „позиционирала као најгледанија комерцијална телевизија“!

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакБојан Панаотовић: Топалко идеалан опозициони кандидат за градоначелника – свезуб, урбан, образован, презире ријалити…
Следећаи чланакОд насиља нису поштеђени ни свештеници СПЦ – “Србија против насиља“ жели крв на улицама!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here