Милош Француз у коалицији са геноцидном Мариником и тајкуном Ђиласом, а другима држи лекције!

Фото: Twitter

Уместо да се сакрије у мишју рупу, Милош Француз је другима кренуо да дели лекције о патриотизму

Лидер НАДА Милош Јовановић, познатији као Милош Француз дао је интервју тајкунском листу „Данас“ у ком другима држи лекције, док је заборавио са ким игра коло.

Наиме, Јовановић се представља као велики патриота, док се не одриче страних пасоша, а након дебакла на изборима у децембру, ухватио се у коло са тајкуном Драганом Ђиласом и његовом десном руком Мариником Тепић која оптужује Србе да су геноцидан народ.

Упркос овим чињеницама, уместо да се сакрије у мишју рупу, Милош Француз је другима кренуо да дели лекције о патриотизму и Српству.

– Никакав покрет не може да сакрије издају наших виталних националних интереса, одрицања дела територије, српског народа на Kосову и Метохији, у Црној Гори и Републици Српској. То је све, само није патриотски. Неко би уосталом тај покрет могао да окарактерише и као покрет потурица нашег доба – и мислим да би био у праву. Александар Вучић има наиме тај неспорни таленат да извлачи најгоре из људи – изјавио је Јовановић у интервјуу за тајкунски Данас.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакЂиласов Проглас показао право лице: Формирали нови ДОС за удар на Вучића, лажни десничар Јовановић се придружио циркусу! (ФОТО)
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here