Језиве речи Аиде Ћоровић: Председник Вучић мора да буде убијен!

Фото: Profimedia/Tanjug/Sava Radovanović

Толика мржња према Србима и Александру Вучићу не може се правдати само психичким поремећајима, то је једноставно зло, написао је Вулин

Председник Србије Александар Вучић опет се нашао на удару осведочене мрзитељке Срба и Србије, Аиде Чоровић. На то су реаговали и Александар Вулин, Миленко Јованов као Владимир Орлић.

Доскорашњи директор БИА и оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин реаговао је на претње смрћу које је Аида Ћоровић упутила председнику Србије Александру Вучићу.

– Аида Ћоровић није само болесна, она је зла. Толика мржња према Србима и Александру Вучићу не може се правдати само психичким поремећајима, то је једноставно зло, баш као што је зло ћутња политичара, разних глумаца и свих осталих који о свему имају мишљење, осим када се Вучићу прети смрћу и када се прети Србима. То се не лечи, то се хапси – поручио је Вулин.

Члан Председништва Миленко Јованов реаговао је на претње које је Аида Ћоровић упутила председнику Србије Александру Вучићу.

– Ово је стварно страшно! Ови људи су све своје капацитете свели на једну мисао – председник Вучић мора да буде убијен! И потпуно им је прихватљиво, да егзекуцију спроведу криминалци. Још само нису саопштили којим оружјем замишљају да ће криминалци да изврше то убиство… Дакле, људи, запитајте се мало о стању у које сте себе довели мржњом и злом које храните у себи и ширите свуда око себе – написао је Јованов на Твитеру.

Истим поводом, огласио се и Владимир Орлић.

 

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланак„Веверице“ надиграле „лавове“, кошаркаши „Хајдука“ успешнији у комшијском дербију
Следећаи чланакНемачки плаћеник прави хаос и малтретира људе по Београду: Погледајте како се масни дрипац Никола Ристић иживљавао над женом (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here