Немачки плаћеник прави хаос и малтретира људе по Београду: Погледајте како се масни дрипац Никола Ристић иживљавао над женом (ВИДЕО)

Фото: Х

Овакав случај захтева хитну реакцију државних органа, јер се ради о класичном прогону и сузбијању политичких и свих других права и слобода и малтретирању од стране бахатог појединца

Никола Ристић, плаћеник Дојче Велеа поново је дивљао улицама Београда. Са својим сарадницима психички је терорисао и прогањао активисткињу Српске напредне странке (СНС) на Бановом Брду.

Овај анархиста је малтретирао жену која је обилазила чланове своје странке и сигурне гласове СНС. Обилажење сопственог чланства и гласача је потпуно легитимно у свакој нормалној земљи, а Ристић је бахато дао себи за право да је омета у томе, вређа, узнемирава. Врхунац шиканирања је био када је Ристић викао тако да покуша да призове и друге људе у линч и покушавао је јавно да осрамоти уплашену жену пред пролазницима.

Жену која се само бавила страначким активзмом, који је у свакој демократској земљи законом дозвољен. Не само да је допуштен, већ је и пожељан у свакој нормалној земљи. Политичка активност служи да бисте ослушнули жеље грађана и да бисте на основу тога покушали да допринесете бољитку своје заједнице. Но, док неки својим активизмом покушавају нешто да ураде, има и оних других деструктивних, који би само да руше и све да обесмисле. Управо такав је и патолошки случај анархисте Николе Ристића, што је демонстрирао и овај пут.

Овакав случај захтева хитну реакцију државних органа, јер се ради о класичном сузбијању политичких и свих других права и слобода и малтретирању од стране једног задриглог и бахатог појединца. На крају, када је ова жена питала Ристића да ли је нормалан, рекао је да није што је вероватно једина истина коју је овај немачки плаћеник у скорије време изговорио.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакЈезиве речи Аиде Ћоровић: Председник Вучић мора да буде убијен!
Следећаи чланакЂиласовци прете да ће спречити људе да гласају ако имају нагласак или погреше падеж! (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here