Трим стаза у оквиру Спортског центра добија расвету

Фото: Qmedia

КУЛА, 11.03.2024. – Трим стаза у оквиру Спортског центра у Кули ускоро ће добити расвету, за шта је урађена пројектна документација. Осим тога, у току је израда пројектне документације за расвету на стази поред канала, па нема сумње да ће спортисти и рекреативци ускоро моћи да уживају у истој и у вечерњим часовима.

Трим стазу обишли су председник ,,Хајдук маратон тима“, Здравко Мишовић, и председник Општине Кула, Дамјан Миљанић, који је истакао да ће настојати да за оба пројекта обезбеде средства у овој години – делом из буџета Општине Кула, а делом из пројекта за који су конкурисали:

,,Повод обиласка трим стазе у оквиру Спортског центра је урађена пројектна документација за расвету на истој. У току је и израда пројектне документације за расвету на стази поред канала, целом дужином, и надамо се да ћемо и за један и за други пројекат обезбедити средства у овој години – део средстава из буџета, а део из једног пројекта за који смо већ конкурисали и очекујемо потврду за ту реализацију. Ту пре свега говорим о стази поред Великог бачког канала, о осветљењу на том делу, што је скупљи и већи пројекат, а овај пројекат гледаћемо да исфинансирамо из буџета Општине Кула. Вредност пројекта нешто је мања, али је значај велики, пре свега за спортисте, а онда и за све грађане“.

По речима Здравка Мишовића, грађани, спортисти и рекреативци, имаће вишеструку корист од овог пројекта и моћи ће да је користе 24 сата:

,,Дошао је тренутак реализације овог пројекта. Велика је важност свега овога. Спортисти, рекретативци, сами грађани, моћи ће да користе трим стазу, која нам је пре  2 – 3 године дата на коришћење, 24 сата. Пре свега, деца у нашој школи атлетике и наши спортисти, због радног времена, моћи ће ову стазу да користе у неким другим терминима. Када дође лето и када буду врућине моћи  ће да се користи ноћу, када падне мрак, тако да је дефинитивно вишеструка корист од свега овога и оно о чему смо пре пар година сањали сада се реализује, уз помоћ Општине Кула“.

Извор: Qmedia

Претходни чланакОдржана промоција књиге „Благоје Јововић – српски херој у вучјој јазбини“
Следећаи чланакПољопривредници у Руском Крстуру спровели акцију уређења атарских путева

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here