A kúlai Sportközpont kereteihez tartozó futópálya hamarosan közvilágítást kap

Фото: Qmedia

KÚLA, 2024.03.12. – A kúlai Sportközpont kereteihez tartozó futópálya hamarosan közvilágítást kap, amelynek kivitelezéséhez már elkészült a projektdokumentáció. Emellett a csatorna melletti sétány világításának projekt dokumentációja is folyamatban van, így kétségtelen, hogy hamarosan a sportolók vagy a futás szerelmesei az esti órákban is használhatják azt. A futópályával és a közvilágítással kapcsolatban Zdravko Mišović a kúlai Hajduk Atlétikai klub elnöke, és Kúla község elnöke, Damjan Miljanić, közösen nyilatkozott, amikot is elhangzott, hogy a futópálya közvilágitása kisebb eszköz forrást igényel és azt igyekeznek a községi költségvetésből biztosítani valamit, hogy a csatorna melletti sétányon is tervezett a közvilágítás felállítása, amely már egy komolyabb összeg és ezt pályázat alapján igyekeznek biztosítani.

Sportolók, szabadidősök, maguk a polgárok a nap 24 órájában használhatják majd a 2-3 éve rendelkezésre bocsájtott futópályát, napszaktól függetlenül, amikor időbeosztásuk megengedi.

Forrás: Qmedia

Претходни чланакKúla község területén is befejeződött a közvilágítás korszerűsítése
Следећаи чланакПријавите смрада: Докле ће немачки плаћеник Никола Ристић да терорише народ, грађани реагујте уколико вас прогони и малтретира! (ФОТО/ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here