Ђиласовци прете да ће спречити људе да гласају ако имају нагласак или погреше падеж! (ВИДЕО)

Фото: Antonio Ahel/ATA Images

Ђиласовци су изнели језиве претње пред предстојеће београдске изборе

Лажна елита окупљена око листе Драгана Ђиласа не престаје да вређа и прети грађанима Србије, те се сада тако са тајкунске Н1 чуло да онима који имају нагласак или промаше падеж треба забранити право гласа!

Расисти из опозиције коју предводи тајкун Драган Ђилас отворено прете грађанима наше земље да ће их спречавати да гласају на новим изборима у Београду.

Тако је Ненад Митровић са Ђиласове листе „Насиљем против Србије“ изнео језиву претњу да ће спречавати читавим групама људи у Београду да гласају:

– Кад се намножи много комараца, ви ставите мрежу за комарце! Овде су се толико намножили комарци који сисају крв овом народу. Не постоји пасиван бојкот, морамо сви да се укључимо и да заштитимо! Кад видите некога из Сомбора, некога са војвођанским нагласком или некога ко са падежима лоше барата, да га питате – ‘шта ћете ви на Новом Београду’! – поручио је јавно ђиласовац.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакНемачки плаћеник прави хаос и малтретира људе по Београду: Погледајте како се масни дрипац Никола Ристић иживљавао над женом (ВИДЕО)
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here