Највећи фантом од свих фантома! Борко Стефановић мења градове, али и име (ВИДЕО)

Фото: ATAImages/ A.H.

Он се пребацио у престоницу не само да би гласао на локалним изборима, већ и да би постао одборник у Скупштини града Београда

Ђиласов страначки заменик, Борко Стефановић, показао се као највећи фантом свих фантома, нарочито када су у питању избори у Србији.

Наиме, на листи „Са Демократском странком за демократску Србију“ 2014. године наводи се његово име – Борислав Стефановић из Новог Сада, док се 2016. на листи „Србија за све нас“ појављује као Борко Стефановић.

Такође, он се 2018. кандидовао за одборника у Београду.

Он се пребацио у престоницу не само да би гласао на локалним изборима, већ и да би постао одборник у Скупштини града Београда.

Иначе, Борко Стефановић себе у јавности представља као левичара, међутим, када мало дубље закопамо у прошлост долазимо до другачијих опедељења.

Он је био дугогодишњи басиста чувене расистичке групе „Генерација без будућности“, која је у својим песмама величала Кју Кјукс Клан, Скинхедсе Белу моћ и Јужњаке, који су се борили за ропство.

Дакле, може се извести закључак да је Борко Стефановић особа која својим расистичким ставовима не доприноси миру и толеранцији у Србији.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза
Следећаи чланакЗоран Пановић руши заблуду опозиције: Вучић је и сада имао већину у Београду да формира власт! (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here