Ђиласов насилник Никола Ристић се правда у тајкунским медијима: Лаже да никога није напао!

Фото: Х

На снимку који је Ристић сам објавио, јасно се види како је напад изгледао

Никола Ристић из организоване групе „Свиће“, насилник тајкуна Драгана Ђиласа који је напао на Бановом Брду активисткињу СНС Јелену Милосављевић и сам то снимио и објавио на друштвеним мрежама, сада тврди да је „све лаж и да никога није напао“!?!

Како преноси тајкунски лист „Данас“, Ристић је реаговао – пазите сад – „након оптужбе премијерке Ане Брнабић да је напао активисткињу Српске напредне странке“ и утврдио да је ова странка „изманипулисала целом ситуацијом и слагала јавност“!?!

Ристић наводи да се све што се десило види на снимку који су поставили у недељу увече.

– Организовали су хајку на нас и слагали јавност. Није било физичког контакта, нити смо било кога напали. Поготово се није било физичког контакта и нити то што тврде да смо неког гурнули на улицу – рекао је Ристић, додајући да је лаж да су у питању биле две жене, већ су то били мушкарац и жена „који су се правили да нису из СНС“.

– Кад су схватили колико је то далеко отишло у јавност због нашег снимка, онда су скочили и рекли да смо напали две жене, што је потпуна неистина – рекао је Ристић, и тако опет слагао.

Иначе, на снимку који је Ристић сам објавио, јасно се види како је напад изгледао.

Подсетимо, овај анархиста је малтретирао жену која је обилазила чланове своје странке и сигурне гласове СНС. Обилажење сопственог чланства и гласача је потпуно легитимно у свакој нормалној земљи, а Ристић је бахато дао себи за право да је омета у томе, вређа, узнемирава.

Врхунац шиканирања је био када је Ристић викао тако да покуша да призове и друге људе у линч и покушавао је јавно да осрамоти уплашену жену пред пролазницима.

 

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакMezőgazdasági lakossági fórumot szerveznek március 21-én, Kúlán
Следећаи чланакПонош ударио на ђиласовце! Смета му СНС кампања од врата до врата, а тајкунска листа ради исто! (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here