Од сутра дератизација депонија смећа и домаћинстава на територији општине Кула

Фото: mydecorative.com

КУЛА, 14.03.2024. – На основу Програма систематског сузбијања комараца, крпеља и глодара на територији општине Кула за 2024. годину закљученог дана 13. 3. 2024. године између Општинске управе Кула и ,,Циклонизације“ АД Нови Сад обавештавамо грађане да ће се на територији општине Кула од дана 15. 3 2024. године вршити систематска дератизација депонија смећа на територији целе општине, као и дератизација домаћинстава у насељеним местима на територији општине Кула.

Дератизација је за све грађане бесплатна, потребно је само да омогуће видно обележеним стручним оперативцима да поставе препарат, као и да се придржавају добијених упутстава. У оквиру акције користиће се модеран биоцидни препарат одложеног деловања у фабричком паковању од 1 килограм, а грађани ће сва упутства за употребу и мере опреза добити одштампано на паковању. Становништво које не буде затечено на адреси мамак може преузети у месној заједници.

Извор: Општина Кула

Претходни чланакМУП демантовао Алексића: Ово је покушај рушења ауторитета једног од најуређенијих система безбедности Србије
Следећаи чланакСрамно жуто правосуђе и даље чува Ђиласа и тајкунску екипу! Бахате се и беже са рочишта – судије упадљиво ћуте!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here