Рељa Огњеновић: Не наседамо на лажи политичких дилетаната

Фото: РФ ПИО

СРБИЈА, 15. 3. 2024. – Саопштење Реље Огњеновића, члана Главног одбора СНС-а и потпредседника Општинског одбора СНС Вождовац:

 ,,Синоћ сам се одазвао позиву активиста СНС-а у улици Војводе Степе и спречио сам покушај њиховог противправног лишавања слободе. Ноторна лаж је да ме је неко било где задржавао већ је истина да сам дошао да подржим потпуно легалан и легитиман активизам наших чланова. Нису у питању никакви бирачки нити борачки спискови како су објавили опозициони плаћени медији, а посебно не са личним подацима грађана који нису чланови наше странке.

Тајкуни од 619 милиона већ на самом почетку кампање позивају на линч активиста наше странке, а онда када због тога буду ухапшени кажу како је то репресија полиције. Прошло је време када су дипломате и тајкуни наређивали полицији кога да хапсе и када су састављали владе.

То је једина истина коју опозициони медији изврћу и падајући на најниже гране, на својим порталима преносе лажи политичких дилетаната.

Претпостављамо да су и те лажи које пласирају и спинују, као и напади у склопу политичког програма “Србије против насиља” и њиховог ширења мржње према свима који су симпатизери Српске напредне странке.

Позивам све активисте @sns_srbija да наставе борбу против лопова и насилника уједињени и без икаквог страха, јер ће на крају поштена Србија победити.

Нека буде борба непрестана!“

Извор: РФ ПИО

Претходни чланак„Хајдук 1912“ дочекује „Словен“, одбојкаши у комшијском дербију против „Врбаса“
Следећаи чланакЂиласовац Павле Грбовић демантован од стране ОЕБС-а! Лаже да су избори покрадени! (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here