Ђиласовци умислили да су полиција: Kиднаповали активисте СНС, хвале се извршењем ,,грађанског хапшења“, па најављују нови хаос! (ВИДЕО)

Фото: 24sedam.rs

Ђиласовци очигледно желе да уведу анархију у нашу земљу и покрену спиралу свеопштег насиља мислећи да ће тај метеж искористити да лакше дођу на власт

Давор Kалајџић, бивши дипломата, а сада истакнути опозиционар и симпатизер листе коју предводи тајкун Драган Ђилас, поносно је јавно признао да је урадио оно што је законом строго забрањено – фактички је киднаповао активисте СНС, назвавши тај свој сраман чин актом ,,грађанског хапшења“. Не само да је то урадио, већ је и јавно позвао своје истомишљенике да масовно почну да раде исто, чиме је фактички позвао на насиље, хаос и анархију.

– Да, извршили смо грађанско хапшење, једноставно смо их задржали да не могу да изађу више из зграде. Појавила се та нека вождовачка екипа, тај крем вождовачки, који је иначе ту био на терену, сада видимо и у осталим зградама. И онда је то била згодна прилика да и њима не дозволимо, када су ушли већ унутра, да им не дозволимо даље нигде да иду – казао је Kалајџић и позвао грађане да се угледају на њих, желећи да и остали грађани пођу стопама анархије и терора.

Овим се наставио опасан тренд линчовања људи само на основу другачијег политичког опредељења. Ђиласовци очигледно желе да уведу анархију у нашу земљу и покрену спиралу свеопштег насиља мислећи да ће тај метеж искористити да лакше дођу на власт.

Ово је само још један у низу напада на активисте СНС. Никола Ристић, плаћеник Дојче Велеа напао је и прогањао активисткињу Српске напредне странке (СНС) на Бановом Брду, Јелену Милосављевић, док је активисткиња СНС Славица Вујачић нападнута 12. марта у центру Београда, на Теразијама. само због тога што је носила ранац са натписом „Александар Вучић“. Видимо до каквих страшних последица може довести кампања мржње коју форсирају ђиласовци, а они су буквално на све спремни да би се дочепали власти, па и на изазивање грађанског рата и сукоба.

Толико су постали бахати и пуни мржње, да сада желе да линчују све који не мисле као они. Покушавају да врше тзв. хапшења, чиме руше институције и желе да уведу анархију и преддржавно стање у нашу земљу, чиме би завладали улица и закон јачег, а они хапсити сваког за кога им се то прохте. Kрајње је време да им институције стану на пут и да се казне овакви случајеви угрожавања људи због другачијег политичког мишљења. Нико нема право да омета физичко кретање људи и да им брани да остварују своја Уставом загарантована права политичког удруживања и активизма.

 

Извор: 23sedam.rs

 

Претходни чланакKо образује нашу децу? Професор са Филозофског факултета у Новом Саду Динко Грухоњић поносан што носи име по усташком кољачу Динку Шакићу (ВИДЕО)
Следећаи чланакТражимо одговорност за србомрсца Динка Грухоњића!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here