Kо образује нашу децу? Професор са Филозофског факултета у Новом Саду Динко Грухоњић поносан што носи име по усташком кољачу Динку Шакићу (ВИДЕО)

Фото: nsuzivo.rs

Мржња Динка Грухоњића према Србији, Републици Српској, Србима и Српској православној цркви доживела је врхунац прошле године током одржавања скандалозног фестивала Ребеду у Дубровнику.
Током одржавања фестивала на једној од трибина Динко Грухоњић, ванредни професор са Филозофског факултету из Новог Сада изјавио је да је поносан што носи име по Динку Шакићу, усташком злочинцу и заповеднику логора Јасеновац и Стара Градишка, у којем је страдало на стотине хиљада Срба.

Такође, Динко оставља својим саборцима у аманет да Српске православне цркве сквотују и да од њих праве кафане, пабове и места за блуд и разврат.

Излагање Динка Грухоњића можете погледати у видеу који следи:

Оно што је парадоксално јесте да се Динко Грухоњић финансира од стране пореских обвезника Републике Србије, међутим то га не спречава да на најмонструознији начин вређа Републику Србију, СПЦ и председника државе Александра Вучића.

Оно што је још опасније, јесте чињеница да Динко Грухоњић поред тога што деценијама трује медијски и друштвени простор Републике Србије, учествује и у образовању наше деце и то на смеру Журналистика.

Kо је све учесник Фестивала Ребеду у Дубровнику?

Ове године назив Фестивала Ребеду је „Kупи ми, мама, један мали рат“. На фестивалу су учествовали глумац Драган Бјелогрлић, водитељ Зоран Kесић, новинарка Ана Лалић , Миливој Бешлин, Аида Ћоровић и остали познати аутошовинисти.

Медијски покровитељ овог срамног фестивал је био портал Аутономија иза ког управо стоји Динко Грухоњић.

Извор: nsuzivo.rs

Претходни чланакОбраз ђон! Ђилас хоће у коалицију са Дверима и ДСС-ом, а називао их „екстремистима који нас вуку у рат“! (ВИДЕО)
Следећаи чланакЂиласовци умислили да су полиција: Kиднаповали активисте СНС, хвале се извршењем ,,грађанског хапшења“, па најављују нови хаос! (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here