Потписани уговори у вредности од готово 23 милиона динара: Замена котларница за грејање и санација депоније

Фото: Општина Кула

БЕОГРАД, 18.03.2024. – Председник Општине Кула, Дамјан Миљанић, у Министарству заштите животне средине потписао је три уговора у вредности од готово 23 милиона динара.

Реч је о пројектима који ће допринети зеленијој општини, па су тако потписани сследећи уговори: Уговор о суфинансирању реализације пројекта превенције нелегалног одлагања отпада и уклањање у 2024. години на територији општине Кула, Уговор о суфинансирању реализације пројекта смањења загађења ваздуха пореклом из индивидуалних извора у 2024. години на територији општине Кула, као и Уговор о суфинансирању реализације пројекта набавке, замене, реконструкције и санације котларница за грејање у 2024. години, такође на територији наше општине.

У наредном периоду ће се, у складу са потписаним уговорима, радити замена котларнице за грејање у Дому здравља у Црвенки и школском објекту познатијем као Замак у Руском Крстуру. Овим пројектима предвиђена је санација депоније у Новој Црвенки, као и суфинансирање реализације пројеката смањења загађења ваздуха пореклом из индивидуалних извора.

Фото: Општина Кула

Извор: Qmedia

Претходни чланакОдржана Скупштина удружења виноградара и воћара у Црвенки: Дружење, размена искустава и предавања
Следећаи чланак„Русин“ преокретом до победе, кошаркаши „Хајдука“ победили у дербију кола

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here