Фудбалски клуб „Кула“ званично покреће Школу фудбала за најмлађе

Фото: Qmedia

КУЛА, 19.03.2024. – У Малој сали Скупштине општине Кула одржан је родитељски састанак са циљем информисања о раду и функционисању Школе фудбала, која ће постојати у оквиру Фудбалског клуба Кула. Овај састанак био је први корак када је рад ове школе у питању, а у наредним данима предвиђено је окупљање на терену и први тренинг. Рад са децом вршиће тренери који поседују УЕФА Ц лиценцу, Слободан Кукољ и Владимир Тошић, а тренинзи ће се одржавати на игралишту „Гедер“. Према речима тренера Слободана Кукоља, одзив деце је за сада више него задовољавајући, с обзиром на то да је пријављено око тридесеторо деце. Такође, Кукољ наводи да ће се спроводити рад са децом од пет година, а да ће деца од дванаест година бити предпионирска категорија и излазно годиште:

„За сада је одзив деце коректан, имамо око тридесеторо деце која су пријављена и то је број који је остварен за неких недељу до недељу и по дана. Радиће се са децом узраста од пет до дванаест година.  Дакле, предпионири ће бити излазно годиште које ће после тога моћи, надам се, да иду у неке елитне клубове као што су „Спартак“, „Војводина“ и наравно наш кулски „Хајдук“. Мој колега Владимир Тошић и ја ћемо се трудити да ту децу изведемо на прави пут што се тиче рада и њиховог васпитања, у чему и родитељи морају да нам помогну и то је за почетак неки циљ који ми желимо да остваримо. Излазак на терен, што је најбитније, планиран је за среду од 9 часова ујутру и 16 часова и 30 минута послеподне. Дакле, радиће се у две смене да би деца могла да се усагласе са школским обавезама“.

Како су навели из Фудбалског клуба „Кула“, упис нових чланова увелико је у току, а све информације могуће је добити на бројеве телефона: 066/407-643 и 064/9699-968. Такође, истакли су да су сва деца добродошла и да је Фудбалски клуб „Кула“ једна велика спортска породица.

Извор: Qmedia

Претходни чланакСутра искључење струје у Руском Крстуру
Следећаи чланакОдржана седница Општинског већа општине Кула

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here