Они спремају велико зло: Паклени план НАТО опозиције да, уз помоћ странаца, изведе обојену револуцију по методама злогласног Отпора! (ВИДЕО)

Фото: Antonio Ahel/ATA Images/Twitter

Опозиционари ће поново инструисати своје присталице да изазову хаос и направе насилне демонстрације у центру Београда

Ђиласова НАТО опозиција, која је доживела дебакл на децембарским изборима, сада ће покушати да реализује паклени план својих ментора са Запада, а све у циљу да у Србији поново спроведе обојену револуцију по петооктобарским методама злогласног „Отпора“.

Опозиција жели да на силу преузме власт у Београду, па је у те сврхе ангажовала целокупну медијско-политичку машинерију, како би, по отпорашком моделу, опозиционари поново срушили државу и зајахали власт.

То потврђује и објава Ђорђа Микетића на платформи Икс, а у којој је избацио и симбол стиснуте песнице, што је злогласни знак издајничког Отпора који је нашу земљу завио у црно, и не само нашу земљу, већ и бројне друге државе у које је извозио патент својих злочиначких обојених револуција.

Микетић је иначе кандидат за одборника Ђиласове листе и актер чувеног порно-кокаинског снимка, који је уздрмао Србију. Овај порнићар је у својој објави отворено запретио насиљем:

– Позивамо вас у акцију: СВЕ ПО СПИСKУ! – грађанску акцију чишћења фантома из бирачког списка. Свако може из свог стана, из свог улаза из свог комшилука протерати фантоме. Детаљна упутства и потребна документа на: хттп://свепосписку.им – написао је Микетић на платформи Икс, не знамо да ли при чистој свести или под дејством кокаина.

Ова озбиљна претња је наставак опасних активности дестабилизације Србије, а коју подстичу странци. Микетићеве претње долазе након серије бруталних напада на активисте Српске напредне странке. Осим насиља, служе се и дезинформацијама, форсирајући већ потопљене лажи о наводним фантомским гласачима, а планирају да насиље из Скупштине Србије и циркус који су правили њихови лидери извезу и на улице Београда. Упућени извори тврде да ће опозиционари поново инструисати своје присталице да изазову хаос и направе насилне демонстрације у центру Београда.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакШолакови и Kуртијеви медији у координисаном нападу на Вучића, преко Соње Бисерко (ФОТО)
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here