Шолакови и Kуртијеви медији у координисаном нападу на Вучића, преко Соње Бисерко (ФОТО)

Фото: Tanjug/Vladimir Šporčić Printscreen

Нови кооридинисани напад наставак је бруталне кампање преотив председника Вучића која се већ дуже време води

Наставља се хајка и координисани напад на председника Србије Александра Вучића преко тајкунских медија Драгана Шолака и приштинских медија које контролише премијер лажне државе Аљбин Kурти, а све то преко опозиционе Соње Бисерко.

Председница Хелсиншког одбора за људска права у Србији и позната мрзитељка свега што је српско, Соња Бисерко, наставља да напада председника Србије Александра Вучића, а све то у спрези са Kуртијевим и Шолаковим медијима.

Нови кооридинисани напад наставак је бруталне кампање против председника Вучића која се већ дуже време води.

Наиме, у медијима под контролом Драган Шолака и Аљбина Kуртија осванули су текстови против Вучића. У свим текстовима цитира се једна од највећих мрзитељки нашег народа – Соња Бисерко.

– Може се чак закључити да међународна заједница већу пажњу посвећује суседним земљама које Србија својом политиком дестабилизује, пре свега преко активности СПЦ и безбедносних служби уз огромну, финансијску подршку – наводи Бисерко.

Цитирају и изјаву Бисерко која је рекла да је „чињеница да је независност Kосова завршена ствар“.

Сраман захтев невладиних организација
С друге стране, грађанске иницијативе – организација која се финансира из иностранства, а која стоји иза низа политичких субјеката у Србији попут ПроГласа, Студената против насиља, Борбе, где је Саво Манојловић део њиховог „Ресурс центра“, започела је кампању Ферка.

Наиме, они су држали трибину у Нишу где је, како наводи репортерка Н1, централни захтев да се забрани Александру Вучићу да учествује на изборима!

Маја Стојановић, директорка Грађанских иницијатива рекла је да Вучић не би требало да буде на листићу, иако су, признаје, и раније власти то радиле.

Милош Бошковић, активиста из Ниша, подржао је идеју да се Александар Вучић забрани:

– Морамо да се боримо да одвратимо Вучића да он буде кандидат – каже Бошковић.

 

 

Извор: 24sedam.rs

 

Претходни чланакMegemlékeztek az 1848/49-es magyar forradalom és szabadságharc hőseiről Kúlán
Следећаи чланакОни спремају велико зло: Паклени план НАТО опозиције да, уз помоћ странаца, изведе обојену револуцију по методама злогласног Отпора! (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here