Насиљем против Србије уноси пометњу: Блокови 21 и 22 нису и неће остати без пешачког прелаза! (ВИДЕО)

Фото: informer.rs

Станари Блокова 21 и 22 са Новог Београда су својевремено били заплашени, када је опозиција путем својих медијских гласила покренула кампању застрашивања путем сензационалистичких наслова попут: „Уклоњени су пешачки прелази, угрожена је безбедност деце“

Ове непроверене тврдње су унеле пометњу, а нас подстакле да истражимо да ли је заиста тако и да ли мештани овог краја имају потребе да се осећају угрожено?

Један од комшија нам је показао како не само да нису уклоњени пешачки прелази у Булевару Зорана Ђинђића већ је цео овај део уређен са циљем још веће безбедности свих оних који овде живе.

Пешаки прелаз је веома важан за грађане овог дела Новог Београда, јер води до два вртића, школе, продавница и Поште.“ Из иницијативе „Не давимо Београд“ су ширењем оваквих дезинформација унели немир код свих који овде живе, али прелази не само да нису склоњени већ је Булевар и проширен на три траке, а такође су добили и семафор код пешачког прелаза, тако да је безбедност вишеструко повећана. Посебно је важно што је на овај начин повећана сигурност најмлађих суграђана и омогућено је безбедно циркулисање између два блока. У Блоку 22 је такође постављен нови пешачки прелаз заједно са семафором, као и нови паркинг. Kако је наш саговорник истакао, као некоме ко живи у овом крају њему много значи што може на безбедан начин и без проблема да пређе проширени Булевар Зорана Ђинђића, како он тако и његова породица и да је веома задовољан овим новостима и променама које обухватају ова два блока на Новом Београду.

Сви који живе и пролазе овим делом града би требало да знају да су сигурни, безбедни и да је ово још један шупаљ покушај коалиције „Насиљем против Србије“ да оваквим изношењем неистина покушавају да унесу страх, немир и несигурност код грађана Београда, али да им то неће поћи за руком.

https://informer.rs/vesti/politika/887281/nasilje-blokovi-opozicija-pesacki-prelaz#brid_cp_Brid_10930966

Извор: Информер

Претходни чланакAgrárdigitalizációs előadássorozat Vajdaságban
Следећаи чланакЂиласовци тоалет папиром засули Скупштину: Овако они поштују српске институције (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here