Од гладног народа отимао 172.000 евра дневно и тако 10 година: Истина о Драгану Ђиласу се орила Скупштином! (ВИДЕО)

Фото: 24sedam.rs

У снимку се подсећа и на Ђиласове речи да се „поноси“ са 619 милиона евра

Истина о вођи тајкунске опозиције Драгану Ђиласу орила се данас у Скупштини Србије, а сада се појавио видео снимак који то најбоље илуструје.

– Ви причате о дуксерици Андреја Вучића, пријавили сте 619 милиона евра после 10 година бављења политиком. Да ли ви разумете да је то 172.000 евра свакога дана да би дошли до 619 милиона евра. Даме и господо, поштовани грађани 172.000 евра свакога дана, па тако из дана у дан, недеље у недељу, месеца у месец, године у годину, 10 година. 172.000 евра дневно – казала је кандидаткиња за председницу Скупштине Ана Брнабић.

У снимку се подсећа и на Ђиласове речи да се „поноси“ са 619 милиона евра.

Такође се подсећа на извештај у коме се наводи да је Србија у време Ђиласове владавине била на историјском максимуму незапослености са 23,7 одсто незапослених.

Додаје се и да је стопа сиромаштва у то време била алармантних 9,2 одсто, што значи да је готово сваки десети становник Србије живео у сиромаштву.

– Ви сте 172.000 евра сваки дан узимали од ове земље и појављујете се овде, срам вас било – казала је Брнабић, за шта је добила громогласан аплауз.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакРаскринкан посланик коалиције НАДА: Ово је права истина Милоша Јовановића о борби за KиМ
Следећаи чланакСТУДЕНТИ ТРАЖЕ САНKЦИОНИСАЊЕ ДИНKА ГРУХОЊИЋА ЗБОГ ГОВОРА МРЖЊЕ

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here