Опозиција не одустаје од сулудих захтева: Забранити Вучића и дати фреквенцију тајкунским медијима (ВИДЕО)

Фото: Antonio Ahel/ATA Images

А оно што је посебно занимљиво јесте то да траже спајање избора, а до јуче су захтевали њихово раздвајање

Тајкунска опозиција коју предводи Драган Ђилас само још музичку жељу није затражила, с обзиром на то да како им се испуни један захтев, они смисле нови, а све у циљу како би после рекли да им нешто није учињени те да на тај начин поново правдају изборни дебакл.

Маја Стојановић из Грађанских иницијатива, НВО која стоји иза ПроГласа, Борбе, Студената против насиља, Саво Манојловић радио за „Ресурс центар“ Грађанских иницијатива, а која је у ствари део тајкунске Ђиласове опозиције, изнела је захтеве пред изборе 2. јуна:

Три ствари су кључне а које би морале да се примене – да име Вучића не буде на листићу, да се да пета национална фреквенција и да сви избори буду у исто време – рекла је Стојановићева, поново захтевајући да се забраниниме Александар Вучић, али и алудирајући на то да се пета фреквенција да тајкунском медију.

Ипак, опозиционарке чињенице не иду у корист, пише „Информер.“

Чак је и лидер коалиције НАДА и лажни патриота који је приглио политику прозападне опозиције Милош Јовановић признао да су и раније власти користиле име председника Републике као назив листе.

Такође, јасно је да је пета фреквенција за Н1 или Нову С је класичан лобистички, бизнис покушај да тајкун добије још пара јер се Н1 и Нова С у Београду ионако већ сада види у већини кућа.

А оно што је посебно занимљиво јесте то да траже спајање избора, а до јуче су захтевали њихово раздвајање.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакОтворене пријаве за добровољно служење војног рока
Следећаи чланакНасилничка опозиција се не смирује: Ђиласовци прете блокадама бирачких места и насиљем на улицама! (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here