Раскринкан посланик коалиције НАДА: Ово је права истина Милоша Јовановића о борби за KиМ

Фото: Wikipedia/Tanjug/Rade Prelić/Profimedia

Разумем да сте се слизали са Драганом Ђиласом, али нису вас ваљда на Сорбони учили тако да лажете – рекла је посланица СНС Биљана Пиља

Посланица Српске напредне странке у Народној скупштини Биљана Пиља раскринкала је лицемерне тврдње посланика коалиције НАДА Милоша Јовановића и изнела доказе да члан те коалиције никада није ишао у Савет Европе да брани Kосово и Метохију, већ је говорио да има друге заказане активности.

Он је рекла да је у тој институцији једина срамота он сам и да је слагао кад је рекао да нико данас није насрнуо на председавајућег и да нико није ударио радника обезбеђења.

– Разумем да сте се слизали са Драганом Ђиласом, али нису вас ваљда на Сорбони учили тако да лажете. Уста су вам пуна Kосова и Метохије, а зарад истине, у претходном сазиву ви сте, ваша посланичка група, имали у сталној делегацији парламентарне скупштине Савета Европе члана и заменика члана, и ниједном нисте отишли ни члан ни заменик члана у исти тај Стразбур где је сваки пут на дневном реду било питање Kосова и Метохије. Тамо вас је ваљда срамота да устанете и да кажете како живе Срби на KиМ, да пљунете на Аљбина Kуртија зато што сте га пустили па не можете сад да причате против њега. Ту се види каква су ваша дела, имали сте прилику уназад годину и по дана, да ваш члан и заменик члана иду четири пута годишње у Стразбур или у Париз на политички или на правни комитет, а ваш члан је отишао само једном и није дискутовао у расправи – изјавила је Пиља.

Пиља је поменула и преписку где управо СНС посланичка група моли горепоменутог члана и заменика члана да се изјасне да ли ће да иду због важности теме и расправе око KиМ, око Погрома српског народа на KиМ, где тај члан каже: „Имам заказане друге активности, па нећу моћи, велики поздрав“.

Она је закључила да је то начин Милоша Јовановића како брани KиМ, тако што насрне на председника Александра Вучића, скида кравату и скаче по Скупштини, и тако што у својој дисертацији не каже да је НАТО агресија, већ интервенција и да има обичне политичке флоскуле, а на делу га нема.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланак„Двојкаш“ из Трстеника насрнуо на обезбеђење! Скандал у Народној скупштини
Следећаи чланакОд гладног народа отимао 172.000 евра дневно и тако 10 година: Истина о Драгану Ђиласу се орила Скупштином! (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here