Хушкањем грађана желе да се дочепају власти: Ђиласовци под маском лажне бриге за екологију протестују и тероришу грађане Блока 63!

Фото: ATAImages/ A.A.

Једна старија госпођа нам је испричала да са својом породицом, децом и унуцима живи у том крају већ деценијама, да њени унуци уживају у уређеним парковима којих има на сваком ћошку и да не схвата због чега неко позива на протесте?

Ђиласова НАТО листа „Насиљем против Србије“ путем својих медијских гласила поново покушава да унесе пометњу међу грађане.

Прозападна опозиција не престаје да обмањује јавност дезинформацијама, а последња у низу манипулација које су осмислили јесте позивање станара Блока 63 са Новог Београда на протесте. Kористе стару опробану тактику да ометају све што ради актуелна власт. Ма колико неки пројекат био развојан и на корист свих грађана, они се однекуд појаве и почну да протестују, лажући народ да они тиме бране дух града или екологију.

У томе им артиљеријску медијску пордшку дају срамотни Шолакови медији, по унапред спремљеном рецепту и међусобно подељеним улогама. Некада не морају да имају никакав повод, већ протестују само зато да би протестовали, а да ни сами не знају више зашто то чине.

Подвргнути смо медијској кампањи, или боље рећи тортури, која на први поглед има срцепарајуће и брижне текстове на порталу Нова С, у којима се акценат ставља на лажну бригу о грађанима, док су у суштини у питању шупљи, непроверени и малициозни текстови писани у сврху подилажења плаћеницима из редова опозиције. Шолакови и Ђиласови медијски кербери непрестано манипулишу, при том ни најмање не маре за станаре који су преплашени због њиховог терора.

Листа „Насиљем против Србије“ преко својих тајкунских медија добија простор за ширење дезинформација, ни не размишљајући како све то што они раде утиче на људе са овог дела Новог Београда.

Дезинформације као главни метод листе ,, Насиљем против Србије“
Докле ће да се сеју страх, паника, пометња и лоша атмосфера међу грађане Београда и Србије? Kако смо дошли до тога да се политичке идеје своде на најтранспарентније могуће ширење мржње? Докле ће опозициони тајкунски медији својом агресијом и најогољенијим лажима да тероришу грађане Србије? Kада ће исти ти медији коначно одговарати за ширење лажних вести и изазивање панике?

Сведоци смо да у последње време опозиција константно ствара атмосферу линча у друштву. Kористе се уиграном пропагандом која је саткана од ширења лажи и покушавају својом деструкцијом да скрену пажњу са бројних успеха постигнутих у развоју града, а за које је заслужна актуелна градска власт.

Покушавају ћисто политичке протесте да представе као спонтане и аполитичне
Лагање народа и насиље против Србије је једино чиме се воде. Нигде у њиховим медијима се не објављује да је Добрица Веселиновић један од организатора протеста, већ се потура прича о самовољно окупљеним грађанима. Покушавају ћисто политичке протесте да представе као спонтане и аполитичне.

Изманипулисани од стране опозиције којој је насиље једина мантра, затечени оним што проживљавају у свом крају, станари Блока 63 су нам рекли да су негативно изненађени свим оним што се догађа.

Једна старија госпођа нам је испричала да са својом породицом, децом и унуцима живи у том крају већ деценијама, да њени унуци уживају у уређеним парковима којих има на сваком ћошку и да не схвата због чега неко позива на протесте? Она је такође истакла да је плаши то што виђа ноћу младиће са капуљачама који лепе флајере и хушкају пролазнике на протест.

Током протеста, станари кажу да од буке политикантских демонстраната не могу да функционишу, а да су изреволтирани тиме како ти људи, за које грађани „потписују“ да су опозиција, покушавају да нахушкају грађане једне на друге.

Опозициони лажни еколози за собом остављају само ђубре и пустош
Девојка, А.М. нам је напоменула да је лично видела гомилу ђубрета по улицама након протеста – флаше и конзерве, опушке на сваком ћошку као и згужване и побацане папире са позивима на протест, те да јој смета што не може да прође кроз свој крај у ком живи већ десет година и који је управо изабрала због шеталишта, паркова као и будућих планова за уређење овог дела града.

Активисти иницијативе „Не давимо Београд“, заједно са људима лажног патриоте Милоша Јовановића су већ уочени на више различитих локација у граду, са истим циљем да, наводно бранећи и чувајући град и зеленило у њему праве хаос, покушавајући да узнемире поштене грађане који желе да живе и функционишу неометано од оваквих штеточина.

Подсетићемо се да су се сличне ствари одигравале у Блоку 65, Марини „Дорћол“, на Славији на месту где се гради комплекс-Kинг’с Цирцле Ресиденцес, на Бежанијској коси, Врачару… што ће рећи на свим местима на којима је према њиховој процени погодно да скупљају јефтине политичке поене. То су места која су означили као тачке на којима може да успе њихова метода злоупотребе ситуације зарад рекетирања, стварања хаоса, уништавања, спровођења бруталног насиља и агресије.

Станари Блока 63 уједињени су у поруци и молби коалицији „Насиљем против Србије“ да се не праве да их занима крај у којем не бораве, у којем онима који стварно ту живе само праве неред, остављају за собом ђубре, који на крају они чисте и да не покушавају да их злоупотребе у своје политичке сврхе.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакМИЛОШ ПАРАНДИЛОВИЋ – Прелетач и лажни монархиста Драгана Ђиласа
Следећаи чланакДинко Грухоњић добија 330.000 динара по тексту од страних фондација

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here