Активиста СНС нападнут у Младеновцу, ђиласовци физички насрнули на њега, а онда псовали председника Србије и његову породицу!

Фото: Antonio Ahel/ATAImages

Овај инцидент је могао да има несагледиве и фаталне последице, а потврђује мржњу и нетрпељивост Ђиласових пулена према члановима странке која је на власти.

Kако сазнајемо, синоћ у вечерњим часовима у Младеновцу је нападнут активиста Српске напредне странке и то док је вршио своје страначке активности.

Реч је о активисти СНС Николи Стојановићу, који је нападнут од стране Ђиласових фашистичких фаланги, који су га вербално а затим и физички напали уз вређање чланова СНС, председника Александра Вучића и његове породице.

Kако се наводи из СНС Младеновац, овај инцидент је могао да има несагледиве и фаталне последице, а потврђује мржњу и нетрпељивост Ђиласових пулена према члановима странке која је на власти.

СНС Маденовац је најоштрије осудио напад на активисту Николу Стојановића и навео у свом саопштењу да неће дозволити да Младеновац буде жариште за политичке непријатеље, и да неће одустати од борбе за сигурно и демократско друштво у којем сваки грађанин има право на мишљење и слободу. Kао и да је ангажованост СНС-а у заштити мира, слободе и правде неопозива.

Подсетимо, од почетка марта на мети ђиласоваца који подржавају листу „Насиљем против Србије“ нашли су се активисти и активисткиње Српске напредне странке.

Никола Ристић, плаћеник Дојче Велеа претходно је психички терорисао и прогањао активисткињу СНС на Бановом брду. И то само зато што је радила свој посао који раде сви политички активисти за своје странке у читавој Европи.

Он је малтретирао жену која је обилазила чланове своје странке и сигурне гласове СНС. Обилажење сопственог чланства и гласача је потпуно легитимно у свакој нормалној земљи, а Ристић је бахато дао себи за право да је омета у томе, вређа, узнемирава.

Утицај опозиционих тајкунских медија и њихових НВО постао је све опаснији, а то довољно говори и податак да се након напада на Бановом брду, догодио напад у строгом центру Београда.

Тада су Ђиласове присталице физички напале жену на Теразијама само зато што је имала ранац Српске напредне странке на леђима.

Након напада, она је превезена колима Хитне помоћи у Ургентни центар како би се констатовале повреде.

Два дана касније, нападнута је активисткиња СНС на Звездари.

Она је са колегиницомобилазила чалнове странке, што има право, а онда их је човек средњих година напао.

Уз салву увреда и директних претњи, на силу је отео службену документацију из руку активисткиње.

Недуго затим, истог дана на Звездари још једна госпођа, такође уз снимање телефоном, понижавала је, вређала, провоцирала и пратила двоје активиста.

Утицај опозиционих медија и њихових НВО је све опаснији јер „свакодневно преносе и популаризују поруке везане за насилно рушење легитимних државних структура, призивањем и позивањем на линч Александра Вучића, пропагирају мржњу опозиционих странака која је еквивалентна нацистичкој идеологији, стварајући својим гледаоцима и пратиоцима лажан осећај супериорности који им даје за право да се лате насиља над обичним народом, над својим сународницима.“

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакЕксклузивна изјава комшије који је нападнут од стране присталица Динка Грухоњића – вређање, претње и пљување манири поштовалаца лика и дела Динка Грухоњића
Следећаи чланакОд улице до Парламента у 10 дана! Деловање коалиције „Насиљем против Србије“: Распиривање агресије и мржње је све што нуде!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here