Ексклузивна изјава комшије који је нападнут од стране присталица Динка Грухоњића – вређање, претње и пљување манири поштовалаца лика и дела Динка Грухоњића

Фото: nsuzivo.rs

Тензије око срамног говора Динка Грухоњића са прошлогодишњег Фестивала Ребеду се не стишавају. Мета поштовалаца лика и дела Динка Грухоњића је овог пута био комшија са Лимана 4 који се дрзнуо да културно постави неколико питања окупљеним активистима.
Дејан Станојевић са Лимана 4 , синоћ у вечерњим сатима шетајући заједно са супругом и дететом својим квартом приметио је скуп грађана, не знајући да је реч о окупљенима који дају подршку Динку Грухоњићу након изјава којима је вређао српски народ и СПЦ.

Kада је сазнао о чему је реч, на питање ко нормалан може да се поистовећује са Динком Шакићем усташким злочинцем, добио је салве увреда. Дејану су се окупљени уносили у лице, претили су му пљувањем, а део медија је покушао да прикаже управо њега као човека који вређа и назива друге усташама, што је далеко од истине.

Један од најагресивнијих браниоца лика и дела Динка Грухоњића био је Дашко Милиновић новинар, дизајнер и радијски водитељ који је Дејану Станојевићу претио пљувањем у фацу.

У једном тренутку Динко Грухоњић се обратио нашем саговорнику, кренуо је да виче на њега и да га назива ђубретом, што не приличи једном професору.

Дејан Станојевић је истакао да нема порекло западно од Дрине, али да не дозвољава да се цео један народ генерализује као геноцидни.

“Мени искрено не смета ни обнова Синагоге, ни изградња џамије у Тутину, ни изградња неке католичке цркве. Нисам националиста, нисам шовиниста, имам фирму у којој су запослени припадници националних мањина, шест Мађара, један Ром и седам Срба. Девер на свадби ми је био Албанац католик“, изјавио је Дејан Станојевић.

“Ја нисам насилан, нисам вандал, нисам подржаваоц те идеје који они носе, а они управо раде на поделама овог народа овде, зарад нечег или неког интереса, не знам којег. Шта је светиња Војводине, а да то није мултикофенсионалност, мултинационалност и да живимо у једној хармоничној заједници“, додао је Станојевић.

https://www.instagram.com/nsuzivo.rs/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6084ca67-97d9-41ed-9d78-5bf965040abf

Извор: nsuzivo.rs

Претходни чланакЕKСKЛУЗИВНО НА ТВ ИНФОРМЕР: Премијера документарног филма “Анатомија обмане – Рачак”поводом годишњице НАТО агресије на Србију
Следећаи чланакАктивиста СНС нападнут у Младеновцу, ђиласовци физички насрнули на њега, а онда псовали председника Србије и његову породицу!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here